Ananda W. Granfelt
avatar
Fri konsultation ingår
location-icon
Stockholm/Online
location-icon
Uma Health

Ananda W. Granfelt

Funktionsmedicinsk Hälsocoach, Kost- & Hälsocoach, Sömn- & Stresscoach | Nischad i Biohacking, Sömn & Stresshantering, ADHD

Ohm Ananda

Jag valde att studera funktionsmedicin och hälsocoachning efter att ha haft både cancer och psykisk ohälsa i familjen. Jag såg och fick uppleva en bristande sjukvård på nära håll vilket motiverade mig att ta tag i saker på egen hand. Det jag älskar med funktionsmedicinen är själva detektivarbetet - att man arbetar med att hitta själva grundorsakerna till problemet istället för att bara lindra symtomen. Även stress, sömn och återhämtning är en stor passion hos mig och något som jag själv dagligen jobbar på och försöker hacka. Jag är övertygad om att när vi lyckas knäcka den koden i våra liv så löser sig oftast det mesta. Jag har även fokus på diagnosen ADHD vilket jag tycker är ett otroligt spännande område med tanke på hur det kraftigt ökar. Det finns väldigt mycket att göra här och inte minst med hjälp av rätt kost och fokus på mag-tarmhälsa, men också med hjälp av biohacking och neurohacking. Jag har klienter där jag fokuserar på just ADHD-coaching, både föräldrar till barn med NPF men också vuxna med NPF där jag vill stödja än mer.

Effekter

Bättre sömn, lugnare nervsystem, mer energi, förbättrad mag-tarm hälsa, fri från näringsbrister, bättre hormonell hälsa, stabilare blodsocker, jämnare humör, stärkt självförtroende, mm

Fakta Ananda

Metoder
Coaching
Hälsocoaching
Biohacking
Labbanalys - mina klienter ska ha tagit ett omfattande blodprov. I vissa fall också andra lite mer avancerade labbtester som CSAP. DUTCH. SIBO Lactulos. Organic Acids. IgG (födoämnesallergi).
Områden jag behandlar
Kost
Näringsoptimering
Sömn
Stress
Biohacking
Återhämtning
Nervsystem
Funktionsvariation
Min Squad
Individ
Familj
Grupp
Former
Online
Notes
Erbjuder gratis introsamtal på 20 min
Finns lite olika paket på min hemsida och jag tycker att hälsoprogrammen är mest kraftfulla. Man kan komma långt med 60 min rådgivning också.
Kompetens
Cert. Stresspedagog (pågånde fram till juni) Sverigehälsan
Cert. Funktionsmedicinsk Hälsocoach på Funktionsmedicinska Institutet (Dec 22-Dec23)
Cert. PI kost & Hälsocoach Paleo Institute (Jan22-jan23)
Cert. Integrated Holistic Health Coach - IIN Institute for Integrated (Jan21-jan22)
Språk
Svenska

3 tips för att bry ohm

Sömn

Ha som mål att få in 8 timmars kvalitativ sömn varje natt. Börja varva ner skärmfri redan timmen innan, ha svalt i rummet och vädra gärna. Jag har småbarn och vet utmaningarna kring sömn, har därför lärt mig att aldrig underskatta en tupplur.

Vagusnerven

Fokusera på att dagligen stimulera vagusnerven - via djupandning, fasta eller med hjälp av någon kul biohacking-gadget.

Tacksamhet

Försök utöva tacksamhet så ofta du kan - det skapar djupare känsla av glädje, lugnar nervsystemet och hjälper kroppen att öka serotonin som våra kroppar mår bra av. Tacksamhetsövningar är ett väldigt kraftfullt verktyg där effekterna kan vara långvariga.

Människor säger

testimonials
Jag har alltid varit lite tveksam till att söka hjälp kring min hälsa och livsstil om ifall de skulle säga åt mig att jag aldrig mer kan ta en drink eller äta glass. Så var inte fallet med Ananda, hon förstod min livsstil och satte upp realistiska mål för att bibehålla självförtroende och långsiktighet. Hon har totalt förändrat mitt tänkesätt och mina nya rutiner har fått mig att känna mycket mer kontroll över mina val.
Ellinor
Klient
testimonials
Ananda är omtänksam, självsäker och fokuserad. Mycket kunnig, konsekvent men med mycket empati. Anpassningsbar, förstående och motiverande då processen att ändra vanor kan vara svår.
Josefin
Klient

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.