Annika Rehbäck
avatar
location-icon
Stockholm
location-icon
we are

Annika Rehbäck

Coach | Karriärcoach | Purpose Coach

Ohm Annika

Känner du att du saknar riktning i din karriär, att dina talanger och kompetenser inte utnyttjas fullt ut på jobbet? Önskar du mer energi på jobbet så att du också fick tillgång till mer energi i livet? Jag erbjuder holistisk coaching, där vi tar hänsyn till dina tidigare erfarenheter och ditt privata liv som påverkar din karriär. Under våra samtal stöttar jag dig som klient, fungerar som bollplank och samtalspartner med frågor, stöd och utmaningar. Allt från att förstå dina styrkor, drivkrafter och värderingar till intervjuträning och smarta sökvägar. Tillsammans utforskar vi vad som kan ge meningsfullhet och hållbarhet i din nuvarande eller framtida karriär. Du kommer att känna dig självsäkrare, bättre rustad att hitta ditt kall eller ta nästa steg i din karriär.

Effekter

Du kommer att uppnå en fördjupad självinsikt kring dina mål och värderingar. Dessutom kommer du att utrustas med verktyg för att utveckla de färdigheter och strategier för att upptäcka din egen väg, skapa meningsfullhet på jobbet, och återfå energi och riktning i din karriär för att realisera din fulla potential och uppnå dina mål.

Fakta Annika

Metoder
Coaching
Livscoaching
Jobbcoaching
Karriärcoaching
Mentorskap
Yoga
ICF Coaching methodology
Meditation
Områden jag behandlar
Självkärlek
Träning
Återhämtning
Avslappning
Min Squad
Individ
Par
Vuxen
Grupp
Organisation
Former
Fysiskt möte
Online
Telefon
Kurs/utbildning
Föreläsning
Notes
Free 30 mins consultancy call.
Språk
Svenska
Engelska

3 tips för att bry ohm

Sätt upp delmål

När du har stora mål eller personliga löften, se till att bryta ner dem i mindre delmål. Det gör det mer hanterbart och ger dig tydliga steg att följa.

Reflektion

Beroende på din situation eller målsättning, ge dig själv utrymme att kontinuerligt utvärdera och omvärdera dina mål och planer

Dagliv practice

Integrera dagliga aktiviteter som träning, meditation eller yoga – välj vad som passar dig bäst. Fysisk aktivitet ger både fysisk och mental balans, och hjälper dig att rensa tankarna

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.