Linn Delaport
avatar
location-icon
Stockholm
location-icon
Kärlekscoaching

Linn Delaport

Dejtingcoach | Kärlekscoach | Nischad inom anknytning, ACT, Self-compassion och mindfulness.

Ohm Linn

Som kärlekscoach och dejtingcoach hjälper jag dig att ta fram din inre styrka och kärlek, för att skapa det kärleksliv du längtar efter. Jag brinner för att skapa en värld fylld av hållbara, medvetna kärleksrelationer! Våra relationer är det viktigaste vi har. Vi människor är skapade att vara tillsammans och behålla starka band till de vi har nära. Men ändå är det så svårt, hur kan det vara så?? Den frågan ställde jag mig själv efter att i många år ha kämpat med mina egna relationer. Det ledde fram till mitt livs mission -att sprida kunskapen om hur vi gör för att ta makten över de mönster som styr oss i våra relationer. För du har den makten inom dig, det är bara ingen som berättat för dig hur du kan använda den än. Det därför jag idag jobbar med det jag gör. Jag insåg att den viktigaste relationen är den vi har till oss själva, och ifall vi tar hand om den först KAN vi skapa den relation vi verkligen längtar efter. Med min erfarenhet och expertis inom dejtande och relationer har jag tagit fram ett coachingprogram där du får alla de verktyg du behöver föra att skapa en hållbar, trygg och kärleksfull relation. Som coach finns jag hela tiden vid din sida, peppar och stöttar dig genom det som idag känns omöjligt och svårt.

Effekter

Verktyg för trygga hållbara relationer, större trygghet i dig själv, inre lugn, inre styrka, inre ledarskap, medvetenhet i beslut, djupare självkärlek, mer tillfredsställelse, förståelse för skillnaden mellan attraktion och kärlek, dämpande av ångest oro och ältande. Mer njut av livet! Efter programmet kommer du: känna en större kärlek till dig själv, veta vad du behöver göra föra att skapa den connection du längtar efter i en relation, vara fullt medveten om vilka val du behöver göra i ditt dejtande för att det ska leda fram till den kärleksrelation du längtar efter.

Fakta Linn

Metoder
ACT
Mindfullness
Medvetet relaterande
Self-compassion
Medveten närvaro
Anknytningsarbete
Visioner
Målsättning
Områden jag behandlar
Min Squad
Individ
Vuxen
Former
Online
Telefon
Retreat
Webinar
Föreläsning
Seminarie
Kurs/utbildning
Mail
Notes
Min coaching heter Medvetet dejtande. Det passar dig som upplever att det är svårt att träffa en partner som passar dig. Som kämpat tillräckligt med relationer som gått i kras och vill ha de rätta verktygen för att skapa en hållbar kärleksrelation. Programmet är sträcker sig över 6 månader. Under den tiden har vi 12 st coachingsamtal online. Du får kraftfulla arbetsblad mellan gångerna och har tillgång till mig för mailcoahing så mycket du önskar
Jag erbjuder alltid ett första konsultationssamtal på en timme kostnadsfritt. Under samtalet går vi igenom dina nuvarande dejting och relations-problem och vad du drömmer om. Jag berättar mer om programmet och hur det kan hjälpa dig och om upplägget och pris. Efter samtalet bestämmer du ifall du vill anmäla dig till programmet.
Kompetens
Diplomerad coach Akademi coachstjärnan 2022
ACT utbildning 2022 Akademi coachstjärnan
Socialantropolog examen 2013
Göteborgs universitet
Språk
Svenska
Engelska

3 tips för att bry ohm

Maximera kärleken till dig själv, varje dag!

Det här är så otroligt viktigt, alla andra relationer börjar med relationen till sig själv, mår du bra så mår dina relationer bra.

Göra aktiva val baserade på värderingar

Att aktivt göra val som är grundade i dina värderingar är avgörande för hur du mår, vad du skapar för relationer och ifall det du gör leder till kärlek och hållbarhet.

Checka in med dig själv

Checka in flera gånger varje dag: Hur känner du, vad känner du, varför känner du? Genom att vara i kontakt med dina känslor skapar du en djupare kontakt med dig själv, och andra. Det är grundläggande för att skapa de kärleksfulla relationer du vill ha! Utan känslor, ingen kärlek, eftersom kärlek också är en känsla.

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.