Elin Mathilda
background-image
avatar
location-icon
Kungsholmen & Saltsjöbaden
location-icon
Elin Mathilda

Elin Mathilda

Breathwork facilitator | Energi healer | Reiki Master
Ohm Elin
Elin Mathilda är utbildad inom breathwork, energi-healing, PSYCH-K® och är Reiki Master. Med sin mångsidiga bakgrund och livserfarenheter har hon utvecklat ’The BEING Method’ — en transformativt helande metod som hjälper personer att läka det förflutna och frigöra sig själva ifrån sin historia samt aktivera sin egna inre healer. Metoden är anpassad för dig som har en längtan att släppa gammal historia som lever kvar i din kropp. Tankar, känslor, sanningar och beteende som skapats från tidigare händelser i ditt liv som begränsar dig från hur du vill leva och vara just nu. Du har en önskan att leva ett liv med mer tillit till dig själv och livet - i flödet med din intuition, kreativitet och visdom. Du är trött på att pusha och sträva i relationen till dig själv/din familj/din partner/ditt arbete. Du är redo för en rejäl transformation! Välkommen då är The Being Metod den perfekta matchen för dig.
Effekter
Du kommer känna dig tillfreds i dig själv. Fått ett lugnare nervsystem. Ha skapat ett flöde i kroppen så att din kreativitet och intuition flödar fritt. Fått kontakt med en högre medvetenhetsnivå bortom ditt tänkta sinne där du har tillgång till din egen visdom. Känna tillit till dig själv och livet och veta att precis allt finns inom dig. Känna dig peppad på vad livet har att erbjuda och inte längre tyngd av din historia. Fått kontakt med ett inre vetande; att oavsett vad som händer i livet så kommer jag att komma ut på andra sidan av det starkare och mer levande. Min intention för dig är att du ska veta att du har kraften inom dig. Att du är healern och du kan göra det.

3 tips för att bry ohm

Observation

Jag påminner mig själv om att jag inte är mina tankar eller mina känslor. Jag är den som observerar dom och när jag kan välja att vara en kärleksfull närvaro för varenda tanke, känsla, sanning och beteende som jag uppmärksammar hos mig själv så kan de gå igenom mig.

Full existens

Jag påminner mig själv om att mina känslor vill vara sedda av mig. Att min uppgift är att tillåta de att få existera och få uttrycka sig fullt ut utan att jag behöver förstå eller döma dom.

Vara i nuet

Jag påminner mig själv om att det enda som existerar är just nu. Att det förflutna och framtiden bara existerar i mina tankar och som energier som fastnat i min kropp. Att i varje stund har jag nyckeln till att transformera min verklighet till något som är i linje med mitt allra högsta bästa om jag bara är totalt närvarande med vad som än är. Mjuknar och öppnar och tillåter det få vara precis som det är.

Fakta Elin

Metoder
Breathwork
Energi healing
Reikihealing
Healing
Holotropic breathwork
Områden jag behandlar
Stress
Prestationskrav
Andlighet
Andning
Transformation
Avslappning
Min Squad
Individ
Par
Grupp
Organisation
Vuxen
Former
Fysiskt möte
Online
Kurs/utbildning
Notes
Privata sessioner
3 månaders program
Grupp sessioner/ workshops
Kompetens
Institute of Integrative Nutrition 2017
Reiki Master 2020
Psych-K facilitator 2020
Breathwork & Energy healing by Millana Snow 2021
Språk
Svenska
Engelska

Människor säger

testimonials
WOW - vilken upplevelse! Har faktiskt svårt att sätta ord på den här sessionen med Elin. Jag gick igenom en djup frigörelse i mig själv. Den var som att jag fick komma åt de delar i mig som jag tidigare inte gjort, släppa på rädslor och oro för at tkomma till en euforisk plats i mig själv - verkligen magi! För mig var det en av dem djupaste healing-sessionerna jag varit på - och jag har testat så mycket! Kan verkligen rekomendera Elins sessioner till alla ❤
Jessica
Holotropic Breathwork - klient
testimonials
Jag hittade till Elin mitt i en livskris där jag kände mig ledsen, omtumlad, rådvill. Med sin gedigna kompetens, varma personlighet och, ja - magi - har Elin hjälpt mig att se och lära känna alla delar av mig själv, öppna upp, acceptera och mjukna. Det har varit en provess, en ständig utveckling, en transformation som har skänkt mig otroligt mycket glädje, tacksamhet och ro. Och det bästa? Det bara fortsätter! Alla skulle behöva en Elin i sitt liv, det är min starka övertygelse. Och jag är så glad och tacksam för att jag hittat just dig!
Triin
Holotropic Breathwork - klient

Kontakta mig

Hitta mig här/Mer ohm
Chapmansgatan 2 Stockholm, Ringvägen 13b Saltsjöbaden
location-icon
+46738784448
mail-icon
hello@elinmathilda.com
globe-icon
Website
instagram-icon
Instagram
link-icon
Länk
Förnamn
Efternamn
Email
Telefonnummer
Ämnesrad
Meddelande