Elin Mathilda
background-image
avatar
location-icon
Kungsholmen
location-icon
Elin Mathilda

Elin Mathilda

Breathwork facilitator | Energi healer | Reiki Master

Ohm Elin

Elin Mathilda är utbildad inom breathwork, energi-healing, PSYCH-K® och är Reiki Master. Med sin mångsidiga bakgrund och livserfarenheter har hon utvecklat ’The BEING Method’ — en transformativ healing-metod som hjälper personer att läka det förflutna, lindra lidande samt aktivera sin egna inre healer.

Effekter

The BEING Method hjälper din kropp att släppa tankar, känslor, beteenden, begränsande sanningar och trauman som skapar blockeringar och lidande i ditt liv. Metoden hjälper dig även att nå en högre medvetande nivå bortom ditt tänkande sinne, där din intuition, kreativitet och visdom flödar. The Being Method är baserad på Breathwork och Energi-Healing, båda kraftfulla healing-metoder i sig själva och kombinerat blir dessa ännu starkare.

Fakta Elin

Metoder
Områden jag behandlar
Stress
Prestationskrav
Andlighet
Andning
Transformation
Avslappning
Min Squad
Individ
Par
Grupp
Organisation
Vuxen
Former
Fysiskt möte
Online
Kurs/utbildning
Notes
Privata sessioner
3 månaders program
Grupp sessioner/ workshops
Kompetens
Institute of Integrative Nutrition 2017
Reiki Master 2020
Psych-K facilitator 2020
Breathwork & Energy healing by Millana Snow 2021
Språk
Svenska
Engelska

3 tips för att bry ohm

Observation

Jag påminner mig själv om att jag inte är mina tankar eller mina känslor. Jag är den som observerar dom och när jag kan välja att vara en kärleksfull närvaro för varenda tanke, känsla, sanning och beteende som jag uppmärksammar hos mig själv så kan de gå igenom mig.

Full existens

Jag påminner mig själv om att mina känslor vill vara sedda av mig. Att min uppgift är att tillåta de att få existera och få uttrycka sig fullt ut utan att jag behöver förstå eller döma dom.

Vara i nuet

Jag påminner mig själv om att det enda som existerar är just nu. Att det förflutna och framtiden bara existerar i mina tankar och som energier som fastnat i min kropp. Att i varje stund har jag nyckeln till att transformera min verklighet till något som är i linje med mitt allra högsta bästa om jag bara är totalt närvarande med vad som än är. Mjuknar och öppnar och tillåter det få vara precis som det är.

Människor säger

testimonials
WOW - vilken upplevelse! Har faktiskt svårt att sätta ord på den här sessionen med Elin. Jag gick igenom en djup frigörelse i mig själv. Den var som att jag fick komma åt de delar i mig som jag tidigare inte gjort, släppa på rädslor och oro för at tkomma till en euforisk plats i mig själv - verkligen magi! För mig var det en av dem djupaste healing-sessionerna jag varit på - och jag har testat så mycket! Kan verkligen rekomendera Elins sessioner till alla ❤
Jessica
Klient
testimonials
Jag hittade till Elin mitt i en livskris där jag kände mig ledsen, omtumlad, rådvill. Med sin gedigna kompetens, varma personlighet och, ja - magi - har Elin hjälpt mig att se och lära känna alla delar av mig själv, öppna upp, acceptera och mjukna. Det har varit en provess, en ständig utveckling, en transformation som har skänkt mig otroligt mycket glädje, tacksamhet och ro. Och det bästa? Det bara fortsätter! Alla skulle behöva en Elin i sitt liv, det är min starka övertygelse. Och jag är så glad och tacksam för att jag hittat just dig!
Triin
Klient

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.