Christopher Genberg
avatar
location-icon
1753 SKINCARE

Christopher Genberg

Grundare / Cannabinoider-nörd inom hudhälsa

Ohm Christopher

Föreläser om hudens mikrobiom och endocannabinoidsystem. Helt enkelt hur man får en optimal hudhälsa. Haft tre hudvårdsföretag i Sverige under de senaste 12 åren.

Effekter

Förbättrar människors självkänsla i grunden genom en bättre hudhälsa. Produkterna ökar din huds elasticitet och fasthet samtidigt som den minskar risken för inflammation. En uppsättning av Cannabinoider (CBD och CBG) för huden.

Fakta Christopher

Metoder
CBD
CBG
Hudvård
Hudhälsa
Områden jag behandlar
Självförtroende
självkänsla
fysisk hälsa
immunförsvar
smärta
värk
eksem
inflammation
Min Squad
Familj
Barn/ungdom
Vuxen
Former
Online
Telefon
Chat
Mail
Retreat
Webinar
Föreläsning
Seminarie
Språk
Svenska
Engelska

3 tips för att bry ohm

Naturen

Spendera mer tid i naturen

Sov

Sov mer

Mikrobiellt

Ät mer mikrobiellt levande mat

Människor säger

testimonials
Både jag och mina döttrar använder oljorna och de har verkligen gjort skillnad. Mina barn, vars hy är mer obalanserad på grund av akne och "ung" hy, kunde vi se en enorm skillnad på efter bara några dagar. Allt som var rött och irriterat, liksom finnar, lugnade sig direkt och deras hy blev helt jämn och lugn. Min hy (52 år) blev liksom också lugn som jag inte kan förklara på något annat sätt. Jämnare, lugnare, mjukare och mer till freds. Och dessutom det här med att bara använda en produkt känns ju också helt fantastiskt.
Shirin d
Konsument
testimonials
Helt fantastiska oljor och koncept. Har använt duo kitet i 10 dagar. Gick från att inte kunna sova på nätterna av grov klåda på ansikte och hals till att ha en len och fräsch hud. Detta har hjälpt både min akne och eksem. Längtar till att få se ännu finare resultat och kommer absolut inte sluta använda mig av dessa underbara oljor. Tack 1753 skincare för att ni räddade min hud. Fler borde höra och testa detta koncept.
Aje
Konsument

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.