Mental hälsa

Rör dig mot starkare mental hälsa

Vägarna till ökat mentalt välbefinnande och psykisk hälsa är en expedition i att utforska hur vårt psyke och mentala förmågor fungerar. Det finns oändliga skatter att hämta om vi får fatt på och har mer kontroll över bland annat våra känslor, tankar, beteenden, lust och själsliga expansion.

Bry ohm dina känslor, ditt självledarskap och självkänsla

Bryohm är till för dig som vill ta ansvar över din egen innehållsförteckning och rotsystem, som är grunden till i stort sett allt liv.


För dig som vill rensa, beskära, vårda och växa fritt genom dina fantastiska rötter. För dig som vill skapa livsviktiga relationer, dels den med dig själv men också för att lägga grunden till att kunna skapa fler stärkande relationer med andra. Ja för dig som vill vara med och göra det mänskliga än mer mänskligt ihop. 


Vi är gjorda för att träna upp vår mentala spänst, sinnesro och naturliga rörelser. Genom motstånd utvecklas vi. Så letz!

Mental hälsa

Glid in i några områden kring dina obeskrivligt coola mentala förmågor och tillhörigheter för att stötta upp hela dig. Inga krav eller måsten. Lust går först, även fast den kanske inte alltid finns där. Allt hänger ihop så klart och det finns mer, men vi börjar här för nu.

Sparringpartners

Vi finns här redo att bry ohm

Bryohm kurerat