Quickfix if you need. But no quickfix for the long run.

Köerna ringlar redan långa till de kortsiktiga lösningarna. För det som ger bättre effekt för hälsan på mer lång sikt kräver mer av dig. Såsom mod, tålamod, närvaro, fokus, disciplin, själv medkänsla, sårbarhet osv utöver det basala som god sömn, kost och träning.  

Några av våra mest vanliga folkliga symtom som allt fler får ta del av från första parkett är det som uppkommer om vi inte tar oss själva på än större allvar. Symtom och annat såsom oro, stress, ångest, avstånd, missförstånd, bråk, värk, olust, nedstämdhet, energilöshet, beroende, ensamhet, ofrivillig isolering osv och i allt för många fall tankar om att inte vilja leva.

Men vi ska inte vara deppiga här. Det finns en enorm kraft i det vi redan har tillgång till, både inom oss själva och tillsammans med andra. Vi är menade att inspireras, finnas till och göra saker ihop för att stärka vår mentala spänst, sinnesro och naturliga rörelser.

Mer ohm

Vill du vara först?

Tack på förhand för att du är nyfiken på att vara med och bidra till den mänskliga konditionen. Det kan handla om liv, och stärka vår hälsa.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.