Organisation

Bry ohm din organisation

Du har kommit helt rätt. Här kan du hämta hem det du vill bry ohm.


Testa oss som er engagerade hälsobyrå. Vi kommer vurma för individer och allt bortom one-size-fits-all- lösningar. Tillsammans med Bryohms handplockade yrkesverksamma och övriga ess i rockärmen aktiverar vi både människan och friskvårdsbidraget, eller det som behövs - för stärkt självledarskap.


Vi kallar det life that works.


Hälsa på hälsan

Via en app får du och dina medarbetare hälsosupport utifrån fas i livet (eller för dagen). Aktivera både människan och friskvårdsbidraget hos en stresscoach, ett andningsproffs, en relationsninja eller vad som kring självledarskap och holistisk hälsa. Vet du inte vad som behövs (feel you) eller känner du dig vilsen längs vägen? Bryohm finns nära till hands i vår personliga support anpassad efter både symtom och behov.

Event för boosts

Behöver ni något hälsosamt till en kick-off, kick-in eller något annat? Vi sätter ihop yrkesverksamma, produkter eller metoder som gör skillnad för både hälsan, gruppdynamiken och den individuella kapaciteten. Livets algoritmer, nervsystemsregulering eller bara den där hälsoboosten vi kommer minnas länge? Quick fix if you need. But no quick fix for the long run.

One size fits none

Oavsett vad du eller ni behöver så tror vi starkt på att det inte finns några universallösningar kring hälsa. Förutom allt det basala för oss människor såklart. Varje individ och varje organisation har sin egen historia och sina olika behov. Oavsett typ av friskvård så kommer vi att skräddarsy det till er. Testa oss vad vi går för! Ingen minns en fegis.

Testimonials

Inget vi bara skriver. Det här är på riktigt. Fråga dem så får ni se.

Friskvård @ your office and life

För att summera det hela,Hälsobyrå i fickan

Vi aktiverar både människan och friskvårdsbidraget tillsammans med yrkesverksamma, metoder och produkter inom holistisk hälsa. Kurerat och kurerande.


Yrkesverksam på plats

Nyfiken på att ta in en hälsocoach, stresspedagog, breathworkguide eller huspsykolog (eller något annat proffs på människan) till kontoret? We bring it on.


Nischade/skräddarsydda boosts

Vad vill ni bry ohm lite extra? Är ni trötta på den klassiska aw:n eller behöver något som gör skillnad för hälsan? Produkten som gör det där extra? Hör av dig så ger vi förslagen.