Our expanded story

Quick fix if you need. But no quick fix for the long run.

Förlåt. Det är lite lång text här också.


Less is more, vi vet. Men det är också mänskligt och vi har en hel del viktigt att säga.

Storyn fortsätter

Helt enkelt.

Köerna ringlar redan långa till de kortsiktiga lösningarna för det som ger mest effekt på lång sikt kräver mer av dig (oss). Såsom mod, fokus, närvaro, sårbarhet osv.


Vi har, för att göra något rätt komplext greppbart, en längtan om att både hjälpas åt lite mer i relationerna till oss själva och med varandra, men även att vi gör saker mer i förebyggande syfte i långsiktighetens lov. Innan ryggen, sjukdomen, skaven, olusten, orken, blockeringarna, bråken, avstånden, ensamheten eller traumabanden kanske hindrar oss från att göra det vi mår bra av innerst inne.


Att vi tar mer kommando över hela hälsan tillika livsstilen. För när vi har mer koll på vår egen innehållsdeklaration och tillhörande underhåll kan vi vara bättre medmänniskor för varandra. Men nej! Känn ingen stress eller krav. Detta kan vi göra från lusten, längs med livet, även fast den kanske inte alltid finns där.


Det vore så mäktigt att göra det här ihop! För länge leve hela den mänskliga konditionen. Där hela känsloregistret och hela människan tar mer plats med all rätt. Där vi ger oss mer utrymme till det vi kan läka, förstärka och frigöra.


Sist men inte minst. Vi kommer berätta mer ohm hela teamet lite längre fram. Vi är en hel rad som längtar efter att lära känna er lite mer på djupet och få säga hej till er.


Slutligen vill vi börja med att tacka de dåliga dagarna, alla mindre bra metoder, alla personer som blivit frustrerade (eller glada), alla relationer som inte höll, samt all växtvärk, ryggvärk och diverse sorg osv. Allt har lett oss vidare till alla lyckade metoder, produkter, specialister och diverse avgörande moment här på plattformen (och i livet) som start...Så länge,

Att bry ohm hela sig är att bryohm andra på samma gång.


Charlotte Olsmar

Grundare