Annika Rosenqvist
background-image
avatar
location-icon
Mölnlycke
location-icon
SensiVeda Hälsoutveckling

Annika Rosenqvist

Terapeut | Breathworkinstruktör |Mindfulnessinstruktör

Ohm Annika

Jag har en bakgrund som sjuksköterska men efter flera olika jobb i vården blev det tydligt att detta inte var platsen jag ville vara på. Jag läste till hälsovetare och terapeut med inriktning högkänslighet och hittade 2021 till min stora passion Breathwork. Jag kände tidigare att jag saknade ett kraftfullt verktyg för att komma åt det som sitter undermedvetet och påverkar hur vi mår men som vi inte är medvetna om. Nu håller jag breathwork enskilt och i grupper och erbjuder terapisessioner där andningen används som en del i terapin.

Effekter

Verktyg för att förstå och släppa taget om känslor, ökad självmedvetenhet och trygghet. Terapi med fokus på tanke- och känslohantering. Breathwork för att släppa blockeringar och hitta en djupare kontakt med sig själv.

Fakta Annika

Områden jag behandlar
Stress
Oro
Andning
Känslor
Högkänslighet
Min Squad
Individ
Grupp
Former
Fysiskt möte
Online
Telefon
Kurs/utbildning
Retreat
Notes
Eftersom trygghet och personkemi är enormt viktigt erbjuder jag alltid ett kostnadsfritt introduktionssamtal på ca 30 minuter för de som är nyfikna på terapi hos mig. Då pratar vi om vad klienten har för mål med vår kontakt och vi får båda en chans att känna in om vi vill fortsätta arbeta tillsammans.
Kompetens
Diplomerad Samtalsterapeut 2021 Högkänslighet Sverige
Certifierad Breathwork teacher 2022 Innercamp
Diplomerad Mindfulnessinstruktör 2018 Mindfulnesscenter
Språk
Svenska
engelska

3 tips för att bry ohm

Känna alla sina känslor

Viktigast som jag ser det är att tillåta sig att känna alla sina känslor. Känslor är energi som behöver få röra sig i kroppen och sedan släppa taget. Stanna i känslan i kroppen, den fysiska sensationen, utan att döma den eller skapa en historia om den.

Medveten andning

Bli medveten om din andning. Stanna upp några gånger under dagen och observera ditt andetag ett par minuter är en bra start.

Barfota i naturen

Var ute i naturen så mycket som möjligt. Gå barfota och grunda dig.

Människor säger

testimonials
Annika guidade mig genom Breathwork på bästa sätt. Stor närvaro, omtänksamhet, kunnande och hon kände precis in vad som behövdes för att jag skulle känna mig alldeles trygg. En väldigt fin upplevelse! Det är tydligt att Annika har bred kunskap o erfarenhet och ett stort hjärta för att hjälpa andra att må bättre❤️. Jag rekommenderar verkligen ett besök till Annika!
Petra Slinger
Breathworkklient
testimonials
Jag har provat breathwork med Annika både i grupp och privat och jag rekommenderar det varmt. Det var en otroligt fin och kraftfull upplevelse båda gångerna och Annika guidade mig/oss på ett lugnt, varmt och professionellt sätt. Hon skapade precis den trygga och tillitsfulla miljön som behövdes för att jag skulle känna att jag kunde slappna av och ge mig hän till upplevelsen
Maja Weber
Breathworkklient

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.