Sanna Thorin
avatar
Fri konsultation ingår
location-icon
Health in hands

Sanna Thorin

Samtalsterapeut | Breathwork facilitator | Reiki master| Livscoach | Naturterapeut

Ohm Sanna

Vägen hit, till att hålla space, se, lyssna och guida mina klienter, den har inte varit spikrak. Universum hade en annan plan för mig (som för de flesta). Jag kommer från Borås, vilket är ett textilmecka. Det var roliga och lärorika år, men de kom med ett pris: utmattning, eller som jag ser det nu, ett uppvaknande. Så här i efterhand kan jag se att jag som högkänslig person, läckte enormt med energi i den här miljön. Min själ ville något annat, men det hade jag inte verktyg då till att förstå. Min inre utveckling, mitt jobb mot den version av mig själv som är mitt sanna jag, har tagit sin tid. Att från att ha varit mest uppe i huvudet, istället tillåta mig att lyssna inåt vad min själ vill, och vad säger hjärtat? Att våga följa min egen sanning och välja att prioritera mig själv. Jag tog ett stort beslut 2017, och det var att investera i utbildningar och en ny inriktning i livet, men också att säga JA till mig själv och min hälsa! Jag är samtalsterapeut, coach, breathwork guide/faciliator och natur- och energiterapeut. I samtliga behandlingar jag erbjuder finns en röd tråd - energi! Allt handlar om energi, och allt har sin unika frekvens! I en kropp i balans finns inte utrymme för sjukdomar.

Effekter

Du får tillgång till den potential, de förmågor och kvaliteter som du bär på! Du blir kapten på din egen båt, och kan skapa dig det liv du vill ha, ditt syfte i livet. Genom att tillåta dig att känna alla dina känslor, skapar du en trygghet och tillit inom dig. En djupare kontakt med dig själv, och dina behov. Ökad självmedveten och självmedkänsla. Mer grundad i dig själv, ett reglerat nervsystem. Du får verktyg för att hantera tankar och känslor.

Fakta Sanna

Metoder
Psykosyntes
Breathwork
Healing
Reiki
Access bars
Livsoaching
Intuitiv vägledning
Ansiktszonterapi
Områden jag behandlar
Stress
Återhämtning
Utmattning
Nervsystemet
Inre hållbarhet
Harmoni och balans
Nervsystemsreglering
Personlig utveckling
Min Squad
Indivud
Grupp
Vuxen
Former
Fysiska möten
Online
Telefon
Kurs/Utbildning
Notes
Oavsett metod så är fokus på dig och din inre hälsa. Att anlita mig som terapeut eller samtalscoach innebär att du hela du din kropp ditt sinne och din själ ska landa i nuet. När du är grundad och närvarande då får du kontakt med hela dig din kropp dina tankar ditt hjärta ditt autentiska jag. Det är då du kan uppleva harmoni och livskraft
Jag erbjuder en unik metod en kombination av samtal med breathwork där även kroppen får möjlighet att släppa på känslor trauman och blockeringar
Jag erbjuder ett kostnadsfritt start-up samtal på 30 minuter via telefon om du är intresserad av att anlita mig som terapeut eller coach
De flesta av mina tjänster är berättigade till friskvårdsbidrag.
Kompetens
Diplomerad Samtalsterapeut Humanova 2024
Certifierad Livscoach Mia Kafkios 2021
Breathwork guide/facilitator David Elliot 2020
Diplomerad Naturterapeut Herb Pharma 2019
Reiki Master Åsa Elvegård 2020

3 tips för att bry ohm

Prioritera hela dig

DU är din prioritet! Här kommer din permission slip att det är tillåtet, ja, helt enkelt en nödvändighet att prioritera dig själv, för att du ska vara hållbar i längden för dig och andra runt dig. Var kapten på din skuta!

Du är kapten

Vänta inte på livet blir ”bra” bara ”X” sker! Du är kapten på din egen båt, skapa dig det liv DU vill ha!

Budskapet bakom känslan

Värderar du dina känslor, bra vs dåliga? Good news! Känslor bara ÄR! Varken good or bad. De är något så finurligt som budbärare som vill visa vägen, vad det är för behov som ligger bakom det du precis har känt.

Människor säger

testimonials
Sanna är en otroligt varm och omhändertagande själ och jag känner mig hållen och trygg i hennes sällskap, vilket är oerhört viktigt när man är på behandling och är sårbar på olika sätt. Jag känner mig 100% trygg under de breathwork sessionerna som jag varit på där hon intuitivt och mjukt håller space för mig. Rekommenderar varmt!
Clientlove from Annie
testimonials
Sanna bär stor kunskap inom ett brett spektra, allt från de mest själsliga frågor och andliga ting till det mer jordnära, våra beteenden, våra skuggoroch sår. Hon har förmågan att grunda och hålla dig, och visa vad som för att kunna knoppa, blomma och växa.
Clientlove from Petra

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.