Shirin Zarur
avatar
location-icon
Malmö
location-icon
Friskare Mamma

Shirin Zarur

MSc. Leg sjukgymnast | Spec Idrottsmedicin | Pågående specialistutb. Gynekologi, Obstetrik & Urologi
Ohm Shirin
Sedan sjukgymnastexamen på Karolinska Institutet 2004 har jag haft en förkärlek för idrott och rörelse, kvinnohälsa och framför allt graviditet. Snart har jag en avslutad specialistutbildning inom kvinnors hälsa vilket har givit mig en fördjupad kunskap kring graviditet såsom smärta och foglossning under graviditet, rehab och återhämtning efter förlossning. Denna kunskap tillsammans med lång erfarenhet av idrottsmedicin har givit mig bättre förutsättning till att anpassa träning för kvinnor i olika faser, både under graviditet och efter förlossning.
Effekter
Återfå stabilitet och styrka i kroppen, bättrad hållning, funktion och minskad smärta. Fördjupad kunskap kring graviditet såsom smärta och foglossning under graviditet, rehab och återhämtning efter förlossning.

3 tips för att bry ohm

Bry om dig själv!

Livet är fullt av måsten och listan kan bli lång, vi har en tendens att prioritera allt annat först, och sen inte ha energi till oss själva.

Viktigt för dig

Se till att spendera din tid på det DU tycker är viktigt och gör dig glad och känns meningsfullt.

Sänk kraven

För nyblivna mammor - sänk kraven! Var glad för det du faktiskt hinner på en dag, och se till att vila när du har möjlighet. Planering går inte ihop med bebistiden speciellt bra ;)

Fakta Shirin

Metoder
Rehabilitering i form av träning
Stretch
Andning
Personlig träning
Fysioterapi
Områden jag behandlar
Återhämtning
Rehabilitering efter förlossning
Foglossning
Graviditet
postpartum
Min Squad
Individ
Vuxen
Former
Online
Kurs/utbildning
Notes
De digitala kurserna bygger på kunskap från forskning och erfarenhet inom sjukvården men klassas som friskvård och kan ersättas av din friskvårdspeng.
Kompetens
Legitimerad fysioterapeut 2004 från Karolinska Institutet
Masters utbildning på Linné Universitetet
Magister utbildning på Göteborgs Universitet
Språk
Svenska

Människor säger

testimonials
Under hela min graviditet var jag under behandling hos Shirin. Jag kan helhjärtat rekommendera henne! Hon hjälpte mig i början med övningar för att bygga upp styrkan och motverka foglossning. Senare jobbade hon med akupunktur mot foglossningen och spänningshuvudvärk, vilket hjälpte otroligt bra. Shirin är kunnig, proffsig, trevlig och jag är helt enkelt glad att hon finns. Till alla gravida och icke-gravida - Shirin har mycket speciell kunskap inom kvinnohälsa och -vård - ni kommer inte bli besvikna! :)
Heidi L
testimonials
Shirin har hjälpt mig med behandling mot smärta i bäckenleder, muskelproblem och bristningar i magmusklerna under hela min graviditet. Kan varmt rekommendera att gå hit.
Nina Pal

Kontakta mig

Hitta mig här/Mer ohm
Stora Nygatan 40, 21137 Malmö
location-icon
040-6513121
mail-icon
shirin@friskarefysik.se
globe-icon
Website
instagram-icon
Instagram
Förnamn
Efternamn
Email
Telefonnummer
Ämnesrad
Meddelande