background-image
avatar
location-icon
Stockholm

Therese Storm

ACT/KBT Coach | Föreläsare | Shadow Work Facilitator | Friskvårdsterapeut | Mindfulness coach | Poddare | Twerkinginstruktör
Ohm Therese
Jag älskar när närvaro uppstår tillsammans med andra människor och kommunikation i alla dess former. Jag engageras av att skapa samtal och sammanhang där vi kan utforska och lära oss tillsammans och av varandra. Ur den längtan föddes podcasten “Om en alien kom till jorden” - där jag tillsammans med olika gäster utforskar hur det är att vara människa på olika sätt, ur olika perspektiv. Jag jobbar med kommunikation och när kreativiteten slår till släpper jag avsnitt i podden, samt håller space i form av workshops, sessions och retreats inom självledarskap och rörelsernas läkande och stärkande effekt via twerking.
Effekter
Bättre gränssättning, störe klarhet över sig själv och sina relationer, ökad rörlighet och närmare kontakt med sig själv och andra via kroppen, mindet och själen.

3 tips för att bry ohm

Närvaro

Närvaro med människor som mitt nervsystem säger ja till - kroppen vet

Stillhet

Meditation och sakta ner på olika sätt (älskar kroppsscanningar)

Rörelse

Röra på kroppen som den vill och längtar efter (vare sig det är dans, skakningar, träning, osv)

Fakta Therese

Områden jag behandlar
Gränssättning
Personligt ledarskap
Kommunikation
Energimedvetenhet
Utmattning
Relationer
Känsloreglering
Min Squad
Individ
Vuxen
Grupp
Organisation
Former
Fysiskt möte
Online
Retreat
Föreläsning
Kompetens
Dipl. Friskvårdsterapeut 2004
Cert. Yogamassör 2005
Dipl. Mindfulness Coach 2020
Cert. ACT/KBT Coach 2020
Dipl. Shadow Work Facilitator 2023
Språk
Svenska

Människor säger

testimonials
“Jag har aldrig tidigare mött en coach som så fint balanserar värme, mjukhet och empati, med en sådan skärpa och tydlighet. Hon har fått mig att känna mig sedd, hållen och förstådd, samtidigt som hon inte har väjt undan för att säga sådant som ibland har varit obekvämt, men som jag verkligen har behövt höra för att komma igenom och vidare med det jag kämpat med. Hur rörig jag än är i början av våra samtal känns det alltid bättre efteråt, som gjort att jag kommit närmare - och fått mer förståelse - för mig själv”
S.E
Coachingklient
testimonials
“Therese var inkännande, lugn och trygg - och tydlig i sin kommunikation. Jag kände att hela jag var välkommen, alla mina känslor och tankar fick plats. Hon guidade mig till större klarhet gällande ansvar och gränser. Ingenting kändes för stort eller för litet att prata om”
A.S
Coachingklient

Kontakta mig

Hitta mig här/Mer ohm
Förnamn
Efternamn
Email
Telefonnummer
Ämnesrad
Meddelande