Henrik Axelsson
avatar
location-icon
Sverige
location-icon
Kommunikativaverktyg

Henrik Axelsson

Föreläsare | Kommunikationsstrateg | Coach

Ohm Henrik

Från Communication Director på Volvo GTT och Malmöpolisen bytte jag bana för att arbeta med kommunikation. Jag har gått Sveriges Kommunikatörers managementprogram Communication Executives Program, medverkat i Trygghetsrådets bok Kommunikatören och har även medverkat i podcasten Mina Misstag. 2020 släppte jag boken Thank God it's a new week som lägger fullt fokus på ökat engagemang genom att fokusera på individers välmående tjugofyrasju.

Effekter

Potentiellt kan vägar genom mig ge: ökat engagemang, ökade produktivitet, ökad lönsamhet, minskad personalomsättning, minskad sjukfrånvaro, ökat välmående tjugofyrasju, bättre sömn, minskad stress, minskad ångest, minskade depressiva symtom.

Fakta Henrik

Metoder
Föreläsning
Workshop
Organisationscoaching
Ledarskapscoaching
Inspiration för chefer -medarbetare -enskilda individer
Områden jag behandlar
Välmående tjugofyrasju
Fysiska behov
Psykiska behov
Motivation
Organisationsutveckling
Social hälsa
Mental hälsa
Relationer
Min Squad
Individ
Grupp
Organisation
Former
Fysiskt möte
Mail
Chat
Telefon
Föreläsning
Seminarie
Kurs/utbildning
Online
Notes
Inkluderar verktyg i alla mina föreläsningar till alla deltagare. Sen finns fler verktyg att köpa. Allt för att inte bara bli en inspirerade föreläsning. Effekt är viktig.
Kompetens
Fil kand medie och kommunikationsvetenskap
Polishögskolan
Berghs school of Communication
EFL
Lic styrkeinstruktör
UL
Personlig coach the Academy
Språk
Svenska

Människor säger

testimonials
Henrik är en härlig person, lätt att ta till sig. Han har ett avväpnande sätt, men ett mycket seriöst budskap.Utan pekpinnar får han oss alla att tänka till om hur vi själva lever våra liv, men också hur vi som ledare påverkar andras. Nya tankar föds och samtalet fortsätter i nya grupperingar. Jag kan varmt rekommendera Henrik.
Elisabet Keussen
VD, Kavat Vård
testimonials
Henrik är på riktigt!! Han har gjort hela resan han förmedlar själv. Trovärdighet 100%. Jag gillar skarpt de fina verktyg han har i sin verktygslåda för att jobba med välmående 24 / 7. Henrik är en utmärkt pedagog som utmanar på ett bra sätt. Jag har anlitat Henrik för att stärka ledarna på Volvo CE i Hallsberg i arbetet med att involvera alla i att vara aktiva. Med aktiva menar jag; att utföra sitt jobb, att förbättra hur jobbet utförs, att utveckla sig själv samt att utveckla laget du jobbar i.
Tommy Bengtsson
Head of Hallsberg Operations, Volvo CE

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.