Going light to be high

Bry ohm det inre och yttre klimatet

Att detoxa och frigöra dig från det du egentligen inte behöver, kan vara allt det din kropp, själ och sinne längtar efter.


I dag befinner vi oss i en värld full av fler intryck och grejer än vad vi är gjorda för. Av den anledningen har du säkert redan slutat läsa vad som står här. 


JOMO?

Kanske är det läge här och nu att ta din egna sammansatta detox till verket och leva lite JOMO - joy of missing out. Eller going light to be high eller vad du vill kalla det.


Det finns helt klart en hel del att utforska med mål att koppla bort eller in för en stund för att skapa mer balans eller attrahera in det du mår allra bäst av.

Just nu är det här extra tungt

1.

Going light med The light Phone. Telefonen du i princip bara kan prata och lyssna med. Bortom onödigt scroll.

2.

Köpstopp under en tid. Eller kör Retail therapy via exvis Rerobe.

3.

Är du redo att prova på ett "dark retreat" hos Glänta Center? Mot ljuset inom dig och stärkt medvetande. Lämna intresseanmälan här.

4.

Boken Exstas i folkhemmet – Sveriges psykedeliska historia. I nyfiket tillstånd kring psykologiskt utforskande i trygga space mot ett mer autentiskt liv.

5.

Unna dig återhämtning för att hålla i längden tillsammans med KBT-psykologen och forskaren Niclas Almén.

6.

Läs mer om olika former av mindfulness och ta rygg på exvis appen Mindfully.

7.

Koppla av med breathwork guiden Emil Nylanders session Find your Inner Peace Breathwork. Stimulerar både ditt nervsystem, andning och livsenergi.

8.

Rensa bort det som kanske blockerar dig oavsett om det är fysiskt, mentalt eller emotionellt. Kanske testa någon form av psykoterapi för att göra utrymme för något som du behöver desto mer.

Post - It

Finns inga måsten men här är tre som start.