Ihop kan vi göra det mänskliga än mer mänskligt


Kom rätt in i mänsklighetens briljans av rötter, behov och symtom. Mot en värld där vi får vara fria, äkta och hållbara hur länge vi vill.


Ohm

​​Bryohm är ohälsans antidote!


Samlingsplatsen att komma hem till där du kan vara med och bidra till bättre mental-, fysisk-, metabolisk-, emotionell-, spirituell-, sexuell- och social hälsa för fler. Ett och samma ställe att vända sig till för att hitta trygga sparringpartners, metoder, produkter och inspiration inom holistisk hälsa. Mot bättre folkhälsa, där allt börjar med att bry ohm hela sig.


Vi på Bryohm kommer göra allt för att tillgängliggöra vägarna för att utvecklas och må bra på riktigt. Friskvård framför hamna hos konsekvenserna. Funktionsmedicin och salutogent utifrån hälsans ursprung. In till våra rötter med ett sundare självledarskap som grund. Istället för att kanske peka, klaga och flytta över ansvar till någon annan. Eller må onödigt dåligt för att vi hamnat i kölvattnet på någon som inte gjort jobbet.


Känner du dig fruktansvärt bra, helt lost, skitförbannad, åsidosatt, missförstådd, rädd, eccentrisk, elektrisk, sugen, att något saknas eller har värk i kroppen, själen, hjärtat? Kanske flyktbenägen, över-/understimulerad, nere, i sorg, under utveckling eller slut som artist!?


Varmt välkommen vad som.

Our story

Bryohm föddes i slutet av 2021. Ett virilt frö med frisk vigör som vi satte i en fruktansvärt fuktig, genuin och naturtrogen grogrund redo att växa fritt. 


Långt innan dess gick vi dock och sög på drömmen om en plats där vi hejvilt nördar in oss kring det som ger resultat för människans välmående. Ja något som leder oss bort från tillståndet där vi inte längre behöver skämmas över hur folkhälsan ser ut världen över. En plats att utgå ifrån som sporrar till att bli mer stolta över vår mentala spänst och naturliga rörelser där även vår själsliga frihet tar än mer utrymme i våra liv.


Den platsen är nu här i en första beta-version, redo att fortsätta gro och utvecklas ihop med människor som precis som vi vill göra vår värld till en mer välmående plats att leva på!

Kom till sak

Mer ohm bryohms funktion finner du i vår QA. Varför ska jag vända mig till Bryohm överhuvudtaget? Vad står ohm för i namnet? Vem skulle kunna vara min sparringpartner? Är det tillförlitlig? Skillnaden på terapi och coaching? Vilka yrkestitlar kan jag finna hos Bryohm? Hur ansluter jag mig om jag är yrkesverksam? osv