Ohm oss

Ihop kan vi göra det mänskliga än mer mänskligt

Välkommen in i den mänskliga myrran där vi är mer fria, hållbara och friska.


Mot en värld där vi står i vår kraft ihop. Rätt in i våra rötter av briljans, symtom och erfarenheter. För bättre relationer, holistisk läkning och mänsklig spänst - precis utifrån de vi redan är.


Ohm

Bryohm är marknadsplatsen att komma hem till inom funktionsmedicin, alternativmedicin & komplementära metoder.


Hitta din metod, produkt eller ta rygg på en av Sveriges främsta yrkespersoner inom holistisk hälsa. Och var samtidigt med och stärk upp den mentala, fysiska, spirituella sexuella, emotionella, metabola och sociala hälsan för fler. Där du vill och behöver. Oavsett privat- eller arbetsliv.


Hur mår du, egentligen?

Mår du kanske redan jättebra men vill utveckla dig själv eller någon annan betydelsefull relation? Eller känner du dig helt lost, skitförbannad, åsidosatt, missförstådd, i sorg, rädd, splittrad eller att något fundamentalt fattas dig? Kanske flyktbenägen, över-/understimulerad eller slut som artist!?


Varmt välkommen vad som.


Mot bättre folkhälsa, där allt börjar med att bry ohm hela sig.

Our story

Bryohm föddes i slutet av 2021. Ett virilt frö med frisk vigör som vi satte i en fruktansvärt fuktig, genuin och naturtrogen grogrund redo att växa fritt. 


Långt innan dess gick vi dock och sög på drömmen om en plats där vi hejvilt nördar in oss kring det som ger resultat för människans välmående. Ja något som leder oss bort från tillståndet där vi inte längre behöver skämmas över hur folkhälsan ser ut världen över. En plats att utgå ifrån som sporrar till att bli mer stolta över vår mentala spänst och naturliga rörelser där även vår själsliga frihet tar än mer utrymme i våra liv.


Den platsen är nu här i en första beta-version, redo att fortsätta gro och utvecklas ihop med människor som precis som vi vill göra vår värld till en mer välmående plats att leva på!


Vi tror oss veta att här, tillsammans med dig, finns vägarna som stöttar upp både hälsosamma relationer, långsiktig självläkning och det du behöver för att leva din/vår fulla potential, längs vägen hem!


Kom till sak

Varför ska jag vända mig till Bryohm överhuvudtaget? Vad står ohm för i namnet? Vem skulle kunna vara min sparringpartner? Tillförlitligt? Skillnaden på terapi och coaching? Hur ansluter jag mig om jag är yrkesverksam?