Ohm

Ihop kan vi göra det mänskliga än mer mänskligt

Välkommen in i den mänskliga myrran där vi är mer fria, hållbara och friska.


Mot en värld där vi står i vår kraft ihop. Rätt in i våra rötter av briljans, symtom och erfarenheter. För bättre relationer, holistisk läkning och mänsklig spänst - precis utifrån de vi redan är.


Ohm

Bryohm är den holistiska hälsobyrån som gör den inre resan till ett externt nöje.


Få tillgång till din egen hälsoremedy med hjälp av Bryohms sparringpartners inom coaching, funktionsmedicin, kroppsterapi, psykoterapi samt alternativ- och komplementärmedicin. Lär mer ohm de avgörande stegen som förändrar hur du mår, även på lång sikt. Som att exempelvis gå till ditt eget pharmacy on the go!


Med det sagt - var med och stärk upp den mentala, fysiska, emotionella, metabola, spirituella och sociala hälsan för fler. Där du vill och behöver. Oavsett privat- eller arbetsliv. Life-work-balance helt enkelt.


Hur mår du, egentligen?

Mår du kanske redan jättebra men vill utveckla dig själv eller någon annan betydelsefull relation? Eller känner du dig helt lost, skitförbannad, åsidosatt, missförstådd, i sorg, rädd, splittrad eller att något fundamentalt fattas dig? Kanske flyktbenägen, över-/understimulerad eller slut som artist!?


Varmt välkommen vad som.


För bättre folkhälsa, där allt börjar med att bry ohm hela sig.

Our story

Bryohm föddes våren 2023. Ett virilt frö med frisk vigör som vi satte i en fruktansvärt fuktig, genuin och naturtrogen grogrund redo att växa fritt. 


Långt innan dess gick vi dock och sög på drömmen om en plats där vi hejvilt nördar in oss kring det som ger resultat för människans välmående. Ja något som leder oss bort från tillståndet där vi inte längre behöver skämmas över hur folkhälsan ser ut världen över. En plats att utgå ifrån som sporrar till att bli mer stolta över vår mentala spänst och naturliga rörelser där även vår själsliga frihet tar än mer utrymme i våra liv.


Den platsen är nu här, redo att fortsätta gro och utvecklas ihop med människor som precis som vi vill göra vår värld till en mer välmående plats att leva på!


Vi tror oss veta att här, tillsammans med dig, finns vägarna som stöttar upp både hälsosamma relationer, långsiktig självläkning och det du behöver för att leva i vår fulla potential, längs vägen hem!

Kom till sak

Varför ska jag vända mig till Bryohm överhuvudtaget? Vad står ohm för i namnet? Vem skulle kunna vara min sparringpartner? Tillförlitligt? Skillnaden på terapi och coaching? Hur ansluter jag mig om jag är yrkesverksam?