Healing

Healing - i närmare kontakt med hela dig

Healing är en process som kan stödja kroppens naturliga förmåga att läka sig själv och balansera upp energin i hela dig.


Gemensamt för all healing är att metoden påverkar både den fysiska, emotionella, mentala och andliga nivån samtidigt.

Vad är healing?

Healing ryms inom den alternativmedicinska inriktningen och betyder läkande. Syftet med healing är att hjälpa kroppen att harmonisera med sin själ genom främst energibalansering. Healing är klassat under friskvård och är avdragsgillt.


Healing kan ske på så många sätt och så många plan. Genom healing kan vi ge oss vägar för att komma närmare källan inom oss själva och ge stöd till kroppsliga och mentala läkningsprocesser. Själva helandeprocessen är just en process och sker löpande oavsett i vilken form, genom mottagandet av energi och genom närvaro samt avslappning i kroppen.


Effekter av healing

Många som provat någon form av healing får en liknande känsla som efter en skön promenad i skogen, ett yogapass eller något annat som känns avslappnande och energirikt. Vissa känner en mer svävande känsla i ren avkoppling.


Healing kan hjälpa dig som vill:

  • Hitta en lättillgänglig, holistisk, alternativ metod för stöd vid stress, trauma
  • Utforska ditt inre
  • Frigöra känslor och tankar som har en blockerande effekt
  • Minska depression, oro, ångest
  • Komma i närmare kontakt med hela ditt känsloliv

Vägar för healing

Reikihealing

Reiki är en tusentals år gammal healingform för djup avslappning som främjar hälsa och vitalitet. Energin inom reiki har påvisad effekt vid olika kroppsliga och mentala utmaningar såsom stress, ångest, spänningar, trötthet, energiblockeringar eller smärta. 

Ljudhealing

Genom ljud och olika frekvenser kan ljudet bli en kraftfull alternativ healingform. Det finns olika former av ljudhealing som man kan inspireras av, såsom att stanna upp och lyssna på tystnaden i naturen eller lyssna på olika toner och frekvenser via soundwellness.

Chakra-balansering

Vår kropp är fylld av olika energifält där olika större chakran binder energin samman till en helhet. Chakrabalansering hjälper kroppen att jämna ut energin i kroppen för att skapa harmoni.

Hitta stöd för din inre healer

Vi finns här redo att bry ohm

Bryohm kurerat