Bry ohm hela din hälsa

Känner du dig fruktansvärt bra, helt lost, flyktbenägen, över-/understimulerad, nere, i sorg, känslosam, numb, under utveckling. Har du värk?


Eller kanske något annat av lika värde?

Varmt välkommen.

Rätt in i rötterna av din briljans

Bryohm är till för dig som vill ta ansvar för ditt eget självledarskap och rotsystem som är grunden till i stort sett allt liv ihop.


En samlingsplats att ta rygg på för dig som vill rensa, beskära, vårda och växa fritt genom dina fantastiska rötter. För dig som vill lägga grunden till att kunna skapa fler stärkande relationer med andra. Ja för dig som vill vara med och göra det mänskliga än mer mänskligt ihop. 

VOILA!

Vi är gjorda för att träna upp vår mentala spänst, sinnesro och naturliga rörelser. Och rätt igenom motståndet utvecklas vi. Att ta mer kommando över hela vår innehållsförteckning vinner vi alla på.

Fysisk hälsa

Ta rygg på kroppens förmåga att skapa en hållbar och hälsosam livsstil. Din sömn, lust, kost, skam, trauma, återhämtning, hormonella balans, andning med mera.

Mental hälsa

Ge glöd till självledarskapet, egot, ångesten, funktionsvariationen, nedstämdheten, stressen, det stora eller lilla beroendet, lusten med mera.

Social hälsa

Rikta kärlek för relationerna som funkar eller inte funkar, förebygg konflikter, ge kärlek till ensamheten, krisen, ledarskapet, gruppdynamiken med mera.

Bryohm kurerat