Yrkesverksam

Hjälp fler att bry ohm hela sig

Vill du också synas på Bryohm och attrahera fler direkt till dig?


Testa oss som din engagerade marknadskanal, där vi tillsammans även kan bidra till både bättre folkhälsa och fler hållbara människor på denna jord.


Bredda

Nå ut till fler och bredda din målgrupp inom P2P (people 2 people) dvs både till företag och privatpersoner. Låt nya klienter, deltagare, lyssnare, läsare och besökare hitta till dig – oavsett om du är egenföretagare, har en studio eller är del i en organisation. Baserat på din härliga person, utbud och nisch inom holistisk hälsa.

Boosta

Via en profilsida med egen länk blir vi din engagerade vapendragare tillika marknadskanal. Vi sprider dig/er via en mix av nischade sidor på plattformen, Google, sociala medier, nyhetsbrev samt via personliga rekommendationer & förfrågningar. Snart också via en bryohmig app.

Kurera

Vi tror på det som är testat, utvalt och härligt. Helt enkelt det som ger resultat för hälsan även på lång sikt. Tillsammans med dig sprider vi de kurerande vägarna fyllda av hög kvalité inohm alliansen kropp-sinne-själ.

Testimonials

Inget vi bara skriver. Det här är på riktigt. Fråga dem så får ni se.

Marknadstjänst

Det här ingår om du joinar Bryohm som yrkesverksam.


Profil

Säljdrivande marknadsföring via en profilsida. Vi förmedlar potentiella klienter och deltagare direkt till dig - via plattformen och rekommendationer one-2-one, både till privatpersoner och företag. Samtidigt gör Bryohm det tryggare att hitta mer rätt, och varandra.


Länkar till dina kanaler

Länkning sker direkt till dig och det du gör såsom till egna kontaktytor, kanaler och bokningssystem. Själva bokningen och köpet kring det är all yours.


Puff att komma igång?

Har du några som helst funderingar eller behövs en puff för att komma igång? Vår lag är att arbeta för dig - så fler hittar till dig och det betydelsefulla du gör. För en hälsosammare värld ihop. Hör av dig så samskapar vi utifrån önskemål, timing och vår kreativitet ihop!