Yrkesverksam

Hjälp fler att bry ohm hela sig

Vill du också synas på Bryohm och attrahera fler direkt till dig?


Testa oss som din engagerade marknadskanal, där vi tillsammans även kan bidra till både bättre folkhälsa och fler hållbara människor på denna jord.


Bli hittad - även när du vilar

Nå ut till fler och nya målgrupper. Låt nya klienter, lyssnare, läsare och besökare hitta till det du vill marknadsföra både via Bryohm och Google.

Visa din härliga person

Via en egen profilsida på plattformen blir Bryohm din vapendragare tillika marknadsföringskanal för att fler ska hitta till dig. Baserat på vad du bidrar med och på de sökord du väljer.

Sprid kunskap

Vi tror på att vara bjussiga på kunskap. Dela dina skills och erbjudanden som vi sedan delar vidare via nyhetsbrev, artikel, posts eller genom ett samarbete.

Marknadsföringstjänst

Det här ingår i en bryohmig öppningsdeal om 950 kr ex moms för sex månader.


En egen profil

Säljdrivande marknadsföring via en profilsida på plattformen. Vi förmedlar potentiella klienter och deltagare direkt till dig. Samtidigt gör Bryohm det tryggare att hitta mer rätt, och varandra.


Länkar till dina kanaler

Länkning sker direkt till dig och det du gör såsom till egna kontaktytor, kanaler och bokningssystem. Själva bokningen och köpet kring det är all yours.


Marknadsföring

En extra marknadspuff där vi tar fram ett innehåll ihop för spridning baserat på sökord du vill synas kring. Exempelvis ett redaktionellt inslag, riktat erbjudande eller ett inlägg. Hör av dig så samskapar vi utifrån önskemål, timing och vår kreativitet ihop!


Puff att komma igång?

Har du några som helst funderingar eller behövs en puff för att komma igång? Vi arbetar för dig - så fler hittar till dig och det betydelsefulla du gör.


Vid vår kommande lansering kommer det finnas fler vägar för att underlätta i din marknadsföring, men inte till denna deal - så häng med på resan från start.