Dating

Dating/dejting

Oavsett var du befinner dig i din dating är det en given fördel om du även dejtat dig själv en tid.


Relationer är bland det mest betydelsefulla vi har för att må bra och nog därför vi utsätter oss för allt vad det innebär med att dejta. Kanske längtar du efter en ny gemenskap eller bara vill ut på någon form av expedition.

Vad är dejting?

Dejting är en möjlighet ge sig tiden att lära känna varandra, vanligtvis i syftet att hitta en romantisk partner, livspartner eller bara genom att stärka relationen till sig själv.


Behärska med en gång?!

Många tror ju att dating är något som man ska behärska med en gång, men de som vet, vet att det kan vara en hel vetenskap i vidöppning av tidigare bagage, djupdykning i relationstrauman, hantering av tidigare sår (sitt och andras), upptäckt i olika anknytningsutmaningar, skeva förväntningar och rädslor. Allt i en salig blandning.

Är din dating så där purung eller full av kletigt trubbel, eller kanske någonstans där i mellanmjölkslandet? Att det finns utmaningar när man dejtar är mer en regel än undantag och ju mer du utsätter dig för olika möten desto mer lärdomar om dig själv och andra medföljer garanterat. Att lägga tid och engagemang på sin dejting kan bli en klar investering helt klart i den personliga utveckling för att lättare kunna hitta sin person och skapa bättre relationer.

Metoder för bättre dejting

Många gånger kan det vara avgörande att ta stöd av en sparringpartner för att lättare hamna rätt eller stödja upp under processens gång. Exempelvis via relationscoaching, relationell psykoterapi, compassionfokuserad terapi, mental träning, samtalsterapi.


Andra hjälpsamma metoder under resans gång för att lättare komma närmare sin egen röst och behov kan vara tantra, ecstatic dance, meditation och yoga.

Ta rygg på ett relationsproffs!

Vi finns redo att bry ohm

Bryohm kurerat