Minjoo Hultén
avatar
location-icon
Malmö
location-icon
Hello life network

Minjoo Hultén

Företagsrådgivare | Lärare | Handledare & Mentor inom organisationsutveckling | Vi hjälper drivna kvinnor att skapa frihet och mening genom att starta och driva eget företag.

Ohm Minjoo

Minjoo Hultén driver bland annat företaget Hello life network AB tillsammans med Rebecca Öhman. Hello life network hjälper drivna kvinnor att starta och driva eget på ett välmående och framgångsrikt sätt. Genom våra tjänster blir du också en del av vårt nätverk Hello life network med likasinnade kvinnor som vill leva ett fritt, välmående och meningsfullt liv. Vi erbjuder det digitala programmet Business & mind som går ut på att definiera ett företagsmål och nå det under 6 månader. Programmet innehåller digitala föreläsningar, övningar och verktyg för att du ska utvecklas både som person men också förverkliga din företagsdröm. Vi gör också konsultuppdrag för organisationer där vi skapar och utvecklar kurser och workshops. Fokuset är välmående, work-life balance och att utveckla sin yrkesidentitet för att gynna positiva resultat på individ-, grupp- och organisationsnivå.

Effekter

Måluppfyllelse, personlig utveckling, företagsutveckling, ökat välmående, mer energi, framgångsrika resultat. Säg hej till ett liv där både välmående och framgång får plats.

Fakta Minjoo

Metoder
Grow coaching
Minjoo arbetar med ett företagsamt synsätt och har bland annat de historiska pedagogerna Vygotskij och John Dewey som inspiration i sitt arbete
Coachingmetoden GROW används också som en metod i arbetet.
Områden jag behandlar
Organisationsutveckling ur ett lärandeperspektiv
Verksamhetsutveckling
Social hållbar utveckling
Företagsutveckling
Varumärkesbyggande
Samtalsmetodik och kommunikation
Personer som driver eget företag eller som drömmer om att göra det med framgång utan att kompromissa med det inre välmåendet. Självledarskap
Social hälsa
Min Squad
Enskilda individer
Grupper
Organisationer
Former
Online
Fysiskt möte
Mail
Föreläsning
Kurs/utbildning
Notes
Business & Mind program är för dig som vill starta eget företag eller driver eget företag idag och vill uppnå ett företagsmål på ett framgångsrikt och välmående sätt. Under 6 månader går du från att formulera ditt mål till att uppnå det med digitala verktyg föreläsningar och om du vill också addera coachingsamtal som stöttar dig hela vägen. Läs mer om programmet under program i kontaktrutan.
Kompetens
Pedagogisk examen 2020 vid Malmö Universitet
Akademisk utbildning inom lärande organisation och ledarskap vid Lunds Universitet 2022
Mästarbrev 2016 Hantverksrådet
Företagare sedan 2013
Miljövetenskap 1 2012 vid Malmö Universitet
Språk
Svenska
engelska

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.