avatar
location-icon
Grebbestad
location-icon
Forma om

Ann Pettersson

Livscoach | Självkänslacoach & stresscoach
Ohm Ann
Jag kommer från en bakgrund där jag tog beslut utifrån vad jag trodde förväntades av mig. Jag var duktig i skolan och är utbildad inom design & träteknik på högskolan och har en YH som kommunikatör/dekoratör. Jag trodde att mitt värde låg i mina prestationer, jag sökte yttre bekräftelse i allt jag gjorde och utifrån såg mitt liv nog väldigt bra ut. Men inuti var jag vilsen, rädd för att misslyckas, avundsjuk på andra, orolig och kunde inte känna in min intuition utan frågade alltid andra efter råd. Nu fattar jag alla mina beslut efter min intuition, jag går min egen väg och vet att jag är mer än mina prestationer. Jag älskar att hjälpa andra människor komma fram till insikter och lära känna sig själva, så att de kan börja skapa ett liv som passar just dem. Sedan en tid tillbaka coachar och vägleder jag även butikschefer inom en sport och modekedja.
Effekter
Verktyg att hantera livets upp och nedgångar, Starkare självkänsla, Starkare intuition, Tydligare väg framåt, Mindre stress, Tydligare ledarskap, Tryggare relation med sig själv

3 tips för att bry ohm

Sömn och återhämtning

Jag behöver fylla på mig själv för att ge till andra. Så att sova är viktigt för mig och att få tid till återhämtning vilket är allt från att simma, skriva dagbok, basta, eller gå ner till havet.

Busa och leka!

Att plocka fram barnet i mig ger mig energi och får mig att vara närvarande i nuet. Detta gör jag helst med min 2-åriga dotter som påminner mig om ett liv i lätthet.

Tillit till dig

Ha tillit till att svaren finns inom dig och att det är okej att sväva i ovisshet ibland. När tiden är rätt vet vi vad vi ska göra.

Fakta Ann

Metoder
Livscoaching
Coaching
Områden jag behandlar
Självkänsla
Stress
Ledarskap
Självledarskap
Att följa sin intuition
Min Squad
Individ
Grupp
Organisation
Vuxen
Former
Online
Telefon
Retreat
Kompetens
Icf certifierad livscoach 2016 Livscoachakademin
Dipl. Självkänslacoach 2016 Livscoachakademin
Dipl. Stresscoach 2017 Livscoachakademin
Språk
Svenska

Kontakta mig

Hitta mig här/Mer ohm
Beckasinvägen 5, 457 95 Grebbestad
location-icon
+46707568616
mail-icon
ann@formaom.se
instagram-icon
Instagram
Förnamn
Efternamn
Email
Telefonnummer
Ämnesrad
Meddelande