Rebecca Öhman
background-image
avatar
location-icon
Hovås
location-icon
Hello life network AB

Rebecca Öhman

Coach | Mentor | Handledare. Vi hjälper drivna kvinnor att skapa frihet och mening genom att starta och driva eget företag.

Ohm Rebecca

Rebecca Öhman är civilekonom och certifierad livscoach och driver tillsammans med Minjoo Hultén företaget Hello life network AB. Hello life network hjälper drivna kvinnor att starta och driva eget på ett välmående och framgångsrikt sätt. Genom våra tjänster blir du också en del av vårt nätverk Hello life network med likasinnade kvinnor som vill leva ett fritt, välmående och meningsfullt liv. Vi erbjuder det digitala programmet Business & mind som går ut på att definiera ett företagsmål och nå det under 6 månader. Programmet innehåller digitala föreläsningar, övningar och verktyg för att du ska utvecklas både som person men också förverkliga din företagsdröm. Vi gör också konsultuppdrag för organisationer där vi skapar och utvecklar kurser och workshops. Fokuset är välmående, work-life balance och att utveckla sin yrkesidentitet för att gynna positiva resultat på individ-, grupp- och organisationsnivå.

Effekter

Mindre stress, självförtroende, trygghet, starkare varumärke, fler kunder, högre intäkter, starkare tjänsteutbud, bättre resultat, bättre mindset, verktyg för personlig utveckling, stark ytkesidentitet. Säg hej till ett liv där både välmående och framgång får plats.

Fakta Rebecca

Metoder
GROW coachingmodell
organisationsutveckling
karriärcoaching
Områden jag behandlar
Stress
Organisationsutveckling
Verksamhetsutveckling
Balans
Social hållbar utveckling
självledarskap
teamcoaching
Min Squad
Organisation
Individ
Vuxen
Egenföretagare
Former
Online
Föreläsning
Webinar
Kurs/utbildning
Notes
Business & Mind program är för dig som vill starta eget företag eller driver eget företag idag och vill uppnå ett företagsmål på ett framgångsrikt och välmående sätt. Under 6 månader går du från att formulera ditt mål till att uppnå det med digitala verktyg föreläsningar och om du vill också addera coachingsamtal som stöttar dig hela vägen. Läs mer om programmet under program i kontaktrutan.
Kompetens
Civilekonom 2017
Cert. livscoach 2019
Språk
Svenska
engelska

3 tips för att bry ohm

Digitala utbildningar

Utbildningar i en koncentrerad form digitalt är en lättillgänglig väg för att möjliggöra att nå sina mål och öka välbefinnandet. Antingen som komplement eller som delar till en helhet.

Coachingmetoden GROW

Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer.

Holistiskt perspektiv

Allt hänger ihop och ju mer holistiskt generering desto mer förankrade resultat även på lång sikt.

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.