Ellen Engvall
background-image
avatar
location-icon
Nacka
location-icon
HormonyYoga Medicinsk Yoga för Kvinnor

Ellen Engvall

Barnmorska | Yogaterapeut & utbildare i Medicinsk Yoga

Ohm Ellen

Jag brinner för att hjälpa kvinnor att hitta hem till sig själva, till återhämtning och sin egen urkraft och inspiration i livet. Med barnmorska som grund har den inriktningen varit självklar eftersom behovet är stort bland kvinnor att få hjälp med sin hälsa och sitt välbefinnande. Många kvinnor som behöver både lära sig och förstå livet som kvinna samt hur hormonsystemet fungerar för att själva kunna skapa hormonbalans. Jag är även nischad inom yogautbildningar och har verksamhet med inriktning på Medicinsk Yoga, kost och livsstil för kvinnor. Hormonyoga med mig i spetsen är ett helhetskoncept för kvinnor med yoga, antiinflammatorisk kost och livsstil för bra hormonbalans. Med livsglädje, klarhet och flow som ledorden i livet. I grunden är jag utbildad barnmorska och yogaterapeut i Medicinsk Yoga. Under de senaste 10 åren har jag utbildat mer än 1000 yogalärare inom Mediyoga, HormonyYoga och Gravidyoga.

Effekter

Känslomässig stabilitet, Minskad stress, Personlig utveckling, Hormonell balans, Mer glädje, Verktyg att kunna hantera sig själva, kroppen och livet.

Fakta Ellen

Metoder
Medicinsk yoga
Yoga
Mediyoga
Medicinsk yoga
Livscoaching
Utbildningar i ämnen kring yoga
Hormoner
Kvinnohälsa
Områden jag behandlar
Kvinnohälsa
Personlig utveckling
Hormoner
Hormonbalans
Vitalitet
Återhämtning
Sömn
Kost
Min Squad
Individ
Vuxen
Grupp
Organisation
Former
Fysiskt möte
Online
Telefon
Chat
Mail
Retreat
Webinar
Föreläsning
Notes
Med lång erfarenhet av utbildning och undervisning i Medicinsk yoga och arbete med kvinnohälsa som barnmorska är utbildningarna inom HormonyYoga och gravidyoga omfattande helhetskoncept. Allt det som kvinnor behöver för sin egen hälsa och för att hjälpa andra kvinnor att må bra och utvecklas.
Kompetens
Leg barnmorska
Leg sjuksköterska
Yogaterapeut i Medicinsk yoga via Institutet för Medicinsk yoga
Reflexolog via Kairon
Stresspedagog
Språk
Svenska

3 tips för att bry ohm

Minska stress

Minska all typ av stress. Stress är det i särklass den största orsaken till ohälsa i dag. Det ger problem känslomässigt, fysiskt och själsligt.

Lyssna till ditt inre

Ditt inre talar hela tiden till dig. Våran kropp är klok och svarar an på allt vi gör. Om du lyssnar noga och stillar dig varje dag får du fin vägledning när du gör rätt saker för dig och när du går emot dina behov och din längtan.

Våga göra förändringar

Våga göra de förändringar som behövs. Förändring är det svåraste som finns. Det är lätt att göra förändringar tillfälligt men att hålla ut och välja det som är rätt över tid är utmanande. Vi styrs av präglingar, samhällsvärderingar och andras förväntningar på oss. För att välja bra och rätt behöver vi en stark självkänsla, uthållighet och stabilitet i oss själva.

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.