Magnus Carlsson
background-image
avatar
location-icon
Stockholm
location-icon
Magnus Kiropraktik

Magnus Carlsson

Leg. Kiropraktor | Kiropraktik - Prehab - Rehab

Ohm Magnus

Har dryga 30 års erfarenhet som Kiropraktor. Brinner för att hjälpa människor till ett rörligt o smärtfritt liv. Från motionärer till elitidrottare.

Effekter

Smärtfri och ökad rörlighet

Fakta Magnus

Metoder
Kiropraktik
Stötvågsbehandling
Laser beh
Kinesio tapning
Rehab program o Träningsprogram
Områden jag behandlar
Rörelseapparaten
Smärta
Fysisk hälsa
Min Squad
Individ
Vuxen
Barn/ungdom
Former
Fysiskt möte
Notes
Rehab Behandling
Kompetens
Legitimerad Kiropraktor
Språk
Svenska
Engelska

3 tips för att bry ohm

Träning

En balans mellan träning, kost, sömn o socialt umgänge

Kost

En balans mellan träning, kost, sömn o socialt umgänge

Sömn

En balans mellan träning, kost, sömn o socialt umgänge

Människor säger

testimonials
Har gått med samma ryggproblem i 10år, besökt åtaliga sjukgymnaster, naprapater, en kiropraktorer en längre tid och en osteopat. Jag hade ingen lust att träffa fler men när värken var som värst hittade jag en tid hos Magnus nästa dag, när jag hade fått vänta 2 månader(!) för en tid på vårdcentralen. Vid första besöket så såg Magnus till att skicka mig på ryggröntgen, något som ingen annan hade besvärat sig med tidigare. Istället för att ge mig många (dyra) behandlingar, så skickade Magnus hem mig med övningar. Enkla men som jag inte fått tidigare. Och de gjorde susen, redan efter 3 veckor är jag bra! Magnus har verkligen hjälpt mig, låt er inte avskräckas att frikort inte gäller, om det är som hos mig så kommer du få bättre hjälp och spara massor med tid, energi och pengar. Eller rättare sagt, inse att man tidigare slösat med dem och haft problem i onödan så länge...
Frederik
Klient
testimonials
Fråga mig inte vad det är för speciellt med en kiropraktor, det vet jag inte. Vad jag vet, så är Magnus Carlsson ett proffs! Han vet vad han gör och hur. Vid olika tillfällen med olika onda kroppsdelar har han fixat mina krämpor. (Axelproblem, plantar faciit, olika knäproblem, tennisarmbågar) Eller i alla fall påskyndat läkningen med sin kunskap. En extra bonus är att han fixar inte bara knät, han rättar till höften och ryggen också, för han ser helheten. Jag kan varmt rekommendera Magnus och jag gör det för jag vet, att om någon kan hjälpa, så är det han.
Maria A
Klient

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.