avatar
location-icon
Märsta
location-icon
JensenAdaptiveChange

Elisabet Jensen

Coach (ACC) | Agile Coach (SPC)
Ohm Elisabet
Jag har inspirerats av otaliga kloka, medvetna människor som har vigt sina liv för att hjälpa andra komma till den förståelse och insikt de har fått om livet och vår egen del i det. Att hämta hem kraften till sig själv, för att kunna ge den vidare. På samma sätt vill jag hjälpa andra komma till de insikter jag själv har fått. Att leda sig själv till ett rikt och fullvärdigt liv och med det bli en ledare som inspirerar andra. Jag vänder mig till alla som vill få stöd i sitt självledarskap, eller i rollen som ledare för andra. På samma sätt som du privat kan använda dig av verktyg som ökar din medvetenhet och underlättar ditt liv, finns verktyg för dig i ditt yrkesliv som kan underlätta avsevärt.
Effekter
Verktyg för självkännedom, starkare ledarskap, mindre stress, harmoni, kreativitet. Tankebanorna inom Lean och Agil coaching ligger helt i linje med en mer medveten och hållbar utveckling för vår värld. Ett coachande ledarskap ger också förutsättningen för att individer ska kunna växa inifrån sig själva - det är bara där förändring kan hända.

3 tips för att bry ohm

Ta bort alla måsten

Byt ut dina måsten till ska/ska inte. Du skiftar fokus till vad du vill eller inte vill, det finns ingen annan som bestämmer det. Måsten gör att vi känner oss otillräckliga med oss själva som vi är, eller med hur vi känner. Du kan också pröva i stället att använda ”Jag skulle kunna…” Ställa dig frågan – Varför har jag inte gjort det/vill göra det i så fall? Ta hem ansvaret för vad du vill i ditt liv. Denna övning är väldigt befriande!

Ifrågasätt dina tankar

Är det sant? Kan du verkligen veta att det är sant? Hur känner du dig när du tänker så, vem blir du? Vem skulle du vara om du inte tänkte så? (från Byron Katie)

Meditera

Om så bara för ett par minuter – stanna upp, blunda, andas, landa inombords, låt det vara tyst. Pladdrar dina tankar – fokusera på andningen.

Fakta Elisabet

Metoder
Coaching
Agil coaching
Självledarskap
Områden jag behandlar
Självledarskap
Relationer
Ledarskap
Personlig utveckling
Stress
Kreativitet
Min Squad
Individ
Vuxen
Organisation
Grupp
Former
Online
Fysiskt möte
Föreläsning
Notes
Första samtalet är alltid gratis
Kompetens
Coach ACC
Agile Coach SPC
Språk
Svenska
Engelska

Kontakta mig

Hitta mig här/Mer ohm
Förnamn
Efternamn
Email
Telefonnummer
Ämnesrad
Meddelande