Elisabet Jensen
avatar
location-icon
Märsta
location-icon
JensenAdaptiveChange

Elisabet Jensen

Coach (ACC) | Agile Coach (SPC)

Ohm Elisabet

Jag har inspirerats av otaliga kloka, medvetna människor som har vigt sina liv för att hjälpa andra komma till den förståelse och insikt de har fått om livet och vår egen del i det. Att hämta hem kraften till sig själv, för att kunna ge den vidare. På samma sätt vill jag hjälpa andra komma till de insikter jag själv har fått. Att leda sig själv till ett rikt och fullvärdigt liv och med det bli en ledare som inspirerar andra. Jag vänder mig till alla som vill få stöd i sitt självledarskap, eller i rollen som ledare för andra. På samma sätt som du privat kan använda dig av verktyg som ökar din medvetenhet och underlättar ditt liv, finns verktyg för dig i ditt yrkesliv som kan underlätta avsevärt.

Effekter

Verktyg för självkännedom, starkare ledarskap, mindre stress, harmoni, kreativitet. Tankebanorna inom Lean och Agil coaching ligger helt i linje med en mer medveten och hållbar utveckling för vår värld. Ett coachande ledarskap ger också förutsättningen för att individer ska kunna växa inifrån sig själva - det är bara där förändring kan hända.

Fakta Elisabet

Metoder
Coaching
Agil coaching
Självledarskap
Organisationsutveckling
Ledarskap
Karriärcoaching
Områden jag behandlar
Min Squad
Individ
Vuxen
Organisation
Grupp
Former
Online
Fysiskt möte
Föreläsning
Notes
Första samtalet är alltid gratis
Kompetens
Coach ACC
Agile Coach SPC
Språk
Svenska
Engelska

3 tips för att bry ohm

Ta bort måsten

Byt ut dina måsten till: ska/ska inte. Du skiftar fokus till vad du vill eller inte vill, det finns ingen annan som bestämmer det. Måsten gör att vi känner oss otillräckliga med oss själva som vi är, eller med hur vi känner. Du kan också använda ”Jag skulle kunna…”. Ställ dig frågan: Varför har jag inte gjort det? Ta hem ansvaret för vad du vill i ditt liv. Denna övning är väldigt befriande!

Ifrågasätt dina tankar

Är det sant? Kan du verkligen veta att det är sant? Hur känner du dig när du tänker så, vem blir du? Vem skulle du vara om du inte tänkte så? (från Byron Katie)

Meditera

Om så bara för ett par minuter – stanna upp, blunda, andas, landa inombords, låt det vara tyst. Pladdrar dina tankar – fokusera på andningen.

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.