Maria Nylow
avatar
location-icon
Stockholm
location-icon
TrueSelf

Maria Nylow

Andlig inspiratör & coach | Skribent | Meditationsledare | Regressionsterapeut | Reiki Master | Komplementär läkning via meditation, regression, healing och existentiella samtal

Ohm Maria

Jag tror på samtalet som form för växande, där tiden läggs på vänt i en existens som aldrig kan vara linjär. Det personliga samtalet, det vänskapliga, det öppna. I konsultationer, på workshops, på retreats. Jag tror på möten mellan människor, mellan själar, mellan hjärtan, mellan liven. Jag föddes som världsförbättrare och jag väljer att tro på den goda transformationen, på den gudomliga potentialen i människan. Jag rör mig i det existentiella gränslandet, där verkligheterna möts. Den fysiska med den eteriska, den mentala med den emotionella, den intellektuella med den spirituella. Alltså där vi alla lever medvetet eller omedvetet. Där vi gör saker med våra händer och drömmer med våra hjärtan. Där vi följer själens väg och ibland hamnar i diket. Där vi tänker ut strukturerade lösningar och försätter oss i situationer där vi också måste känna oss fram med intuitionen. Civilekonom inom ledarskap och de mjuka resurserna, utbildad journalist, undersköterska för den medicinska och mänskliga förståelsen och annat i bagaget. Chefsrekrytering, personalpolitik och industrireportage förlorade sin tjusning när världen av energi inte längre kunde hålla sig dold. Starten kan ha varit att bli mamma eller en vända in i den berömda väggen eller bara för att livet var moget för en mer existentiell medvetenhet, moget för att se det osynliga igen. Jag välkomnar dig gärna in i din egen oändliga värld av lösningar, möjligheter och insikter. Jag tror på dig.

Effekter

En större andlig förståelse för vem du är och vad du vill i livet så att ditt sökande får en riktning. En tydligare bild av hela din existens i ett svindlande evigt perspektiv. Ett tryggare seende på livet och döden så att du kan leva mer i nuet och njuta av själva resan.

Fakta Maria

Metoder
Existentiella samtal
Healing
Meditation
Golden Fire Reiki®
Reikihealing
Själsläsning
Existentiella samtal
Tidigare liv
Områden jag behandlar
Stress
Transformation
Stagnation
Upplysning
Självkärlek
Livsförändring
Existens
Separation
Min Squad
Individ
Vuxen
Former
Online
Telefon
Retreat
Webinar
Föreläsning
Kurs/utbildning
Mail
Notes
Individuella behovsanpassade paket av healing & samtal
Kompetens
Civilekonom inom Ledarskap och Personal Stockholms Universitet
Reiki Master Marie Dahlberg & Hawaii USA William Lee Rand
Karuna Reiki Master Glastonbury UK William Lee Rand
Holy Fire Reiki Master Hawaii
Golden Fire Reiki ® Master Grundare
Diplomerad Regressionsterapeut Ola Sahlin
Språk
Svenska
Engelska

3 tips för att bry ohm

Älska dig själv

Älska dig själv istället för att försöka bli älskad av alla andra - det andra får du på köpet. Se in i dina ögon, se in i din själ varje dag och le mot dig själv. Magi!

Tänk med ditt hjärta

Ditt hjärtas elektromagnetiska fält är 5000 gånger starkare än din hjärnas - något att tänka på en liten stund. Lägg händerna på ditt hjärta, blunda, ta ett djupt andetag från magen genom hjärtat, andas långsamt ut. Tre gånger varje dag så både stressar du av och aktiverar din självläkningsförmåga som utgår från hjärtat.

Nöj dig inte

Det är skillnad på att vara nöjd och att nöja sig - du kan vara nöjd med det du har men du måste inte nöja dig med mindre än det du kom till Jorden för att uppleva. Om du vill dra till dig saker eller upplevelser så använd gärna orden: "Jag skulle älska att ..." och låt din önskan passera igenom hjärtat.

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.