Hälsocoaching/wellnesscoaching

Hälsocoaching/ wellnesscoaching

Ta rygg på en hälsocoach för att göra de där livsstilsförändringar du längtat efter för hela dig.


Hälsocoaching kan innefatta olika aspekter av hälsa, såsom kost, motion, sömn, stresshantering och personlig utveckling.

Livsstilen du längtar efter

Förändringarna som blir av

Ta stöd av en coach, eller ett verktyg för självhjälp, för att lättare kunna göra de där livsstilsförändringarna som håller även på lång sikt, som kan göra den där skillnaden för holistisk hälsa, ökat välbefinnande och mer balans i livet. Unna dig en trygg och härlig coach som kan ge det där avgörande stödet, vägledningen och peppen för att skapa den livsstill just du mår bra av. Och kom ihåg att det inte finns någon one size fits all, du är unik och vet bäst där innerst inne.

Hållbar hela vägen

Hälsocoaching skiljer sig från traditionella medicinska behandlingar genom att fokusera på att stärka individens självständighet och ansvar för sin egen hälsa. Hälsocoaching kan vara så fin hjälp där det kan vara utmanande att veta var man ens ska börja eller för att få den där extra knuffen för att nå målen. Heja så klokt, och smart säger vi!

Hälsocoach x 3

Med hjälp av en sparringpartner vid din sida kan det gå så mycket enklare, och mer hållbart.

Områden inohm hälsocoaching

Hälsobedömning: För att få en bättre förståelse för ditt hälsotillstånd och identifiera områden som behöver förbättras


Målsättning: Uppsättning av hälsomål och utveckla en plan för att uppnå dem


Kost – och näringsrådgivning: Råd om hälsosam kost och näringsintag som kan hjälpa till förbättringar


Tränings- och motionsrådgivning: Guidning kring träning för att stärka hälsa och välbefinnande


Stresshantering: Ge råd och tekniker för att hantera stress och minska stressens negativa effekter på hälsan


Självledarskap och personlig utveckling: Ge stöd i att utveckla självledarskapet och personlig utveckling som kan bidra till att uppnå hälsomålen


Motivation och stöd: Ge stöd och motivation genom hela processen för att uppnå hälsomål och stärkt hälsa

Hitta din hälsocoach

Vi finns här redo att bry ohm

The Algorithms of life

Utforska ditt undermedvetnas kraft för högre medvetande tillsammans med Ida Carleborn från Daily Garboos och dagboken som delar med sig av livets algoritmer. Wellness pionjären som varit med bakom Framgångspodden i flera år och som självläkt från en autoimmun sjukdom, vet verkligen vad hon pratar om.


"Det sägs att vårt undermedvetna sinne kontrollerar 95 % av vårt beslutsfattande och de övertygelser som formar våra liv. En del hävdar att kraft i vårt undermedvetna är en miljon gånger större än vårt medvetna sinne och att dagboksföring, bekräftelser och visualiseringar kan vara fantastiska verktyg för att ta kontroll över våra liv"


Forskningen?

Forskare visar att daglig dagboksföring kan hjälpa till att öka fysisk och mental hälsa, sänka stressnivåerna, höja din motivation och resultat, förbättra ditt självförtroende och höja livskvaliteten.