Mental träning

Mental träning

Unna dig en extra push längs vägen för ökad mental spänst, oavsett var du befinner dig i livet.


Koncentration, självförtroende, motivation och avslappning är kanske allt det du behöver som mest, både i förebyggande syfte och mer akuta lägen. Hjärnan är som vilken muskel som helst, vad vill du utvecklas inom och få in mer av i ditt liv just här och nu?

Mental träning för mig?

Tankar, känslor och beteenden

Mental träning och coaching är till för dig som vill hantera, utveckla och få syn på de mentala processerna. Såsom hur dina tankar, inre bilder och känslor påverkar dig och dina beteenden och handlingar på ett djupare plan. 


För att kanske hitta nya vägar i livet, bryta invanda mönster, förändra något i ditt privat – eller arbetsliv eller uppnå nya mål i livet.


Hitta nya bättre vägar

Mental träning är vanligt för att förbättra prestationen och hälsan oavsett område. Såsom hantera stress och ångest, förbättra sömnen, förbättra kommunikationen och självkännedomen, och hantera negativa tankar och känslor.


Och kom ihåg, du behöver inte vara elitidrottare för att unna dig en coach eller tränare, det kan vara fullständigt jätteklokt att ta rygg på en oavsett vem du är.

Vilka tekniker används inom mental träning?

Några vanliga tekniker som används inom mental träning inkluderar

  • visualisering
  • positiva inre dialoger
  • avslappningstekniker
  • målsättning
  • självbedömning och feedback

Mental träning kan utföras av en tränare, coach eller psykolog, eller genom självträning med hjälp av böcker, online-kurser och övningar.

Hitta din mentala tränare

Vi finns här redo att bry ohm

The Algorithms of life

Utforska ditt undermedvetnas kraft för högre medvetande tillsammans med Ida Carleborn från Daily Garboos och dagboken som delar med sig av livets algoritmer. Wellness pionjären som varit med bakom Framgångspodden i flera år och som självläkt från en autoimmun sjukdom, vet verkligen vad hon pratar om.


"Det sägs att vårt undermedvetna sinne kontrollerar 95 % av vårt beslutsfattande och de övertygelser som formar våra liv. En del hävdar att kraft i vårt undermedvetna är en miljon gånger större än vårt medvetna sinne och att dagboksföring, bekräftelser och visualiseringar kan vara fantastiska verktyg för att ta kontroll över våra liv"


Forskningen?

Forskare visar att daglig dagboksföring kan hjälpa till att öka fysisk och mental hälsa, sänka stressnivåerna, höja din motivation och resultat, förbättra ditt självförtroende och höja livskvaliteten.


Bryohm kurerat