Kvinnohalsa

Kvinnohälsa

Kvinnor, vi är oemotståndliga varelser som sprakar med liv, energi och en stark vilja (precis som andra varelser också, givetvis).


I detta fantastiska äventyr som kallas livet, som både kan vara alldeles alldeles underbart ljuvligt som förfärligt utmanande, är det alltid läge att omfamna kvinnohälsan längs vägen.

Kvinnohälsa in på bara skinnet

No one size fits all

Varje kvinnas sammansättning är unik och våra strategier för holistisk hälsa behöver tar hänsyn till ålder, livsstil, gener, miljö och hälsotillstånd. Att hitta de där avgörande momenten som gör att vi kan stå i vår kvinnlighet och egen kraft kan vara utmanande och krävs utforskning många gånger ohm, att lära känna sig själv inifrån och ut. För att trivas på vår väg mot ett friskt och levande liv under våra olika faser i livet.

De heliga systemen

Kvinnliga biologiska system är komplexa och outstanding och de inkluderar system kring hormonella-, reproduktiva-, endokrina- och kardiovaskulära system. Inte helt lätt att hålla koll på helt klart, utöver vår mentala, emotionella och relationella hälsa som minst. Inte konstigt att det då och då kan vara fullständigt jätteklokt att ta rygg på någon som kan stödja oss där vi behöver och vill.

Våra livsviktiga cykler

Det finns många vägar för att stödja oss längs vägen. Mediyoga är en!


En form av terapeutisk yoga inom medicinsk yoga, speciellt anpassad för de kvinnliga cyklerna till allt från att lindra stress, sömnproblem, ångest, högt blodtryck och besvär i rygg och nacke.


Hormonyogan kan bli ett fint stöd till att reglera hormonbalansen och är särskilt effektiv för att lindra besvär relaterade till PMS, PMDS, inkontinens, klimakteriesymtom och svårigheter att bli gravid. Formen är också ett bra komplement till annan träning eller fysisk aktivitet, eftersom allt sammantaget kan hjälpa till att lugna och balansera nervsystemet.

För livets olika faser och behov

Kurerat och kurerande för hela dig, med personerna som har hjärtat på rätta stället

Hitta din guide inom kvinnohälsa

Vi finns här redo att bry ohm

The Algorithms of life

Utforska ditt undermedvetnas kraft för högre medvetande tillsammans med Ida Carleborn från Daily Garboos och dagboken som delar med sig av livets algoritmer. Wellness pionjären som varit med bakom Framgångspodden i flera år och som självläkt från en autoimmun sjukdom, vet verkligen vad hon pratar om.


"Det sägs att vårt undermedvetna sinne kontrollerar 95 % av vårt beslutsfattande och de övertygelser som formar våra liv. En del hävdar att kraft i vårt undermedvetna är en miljon gånger större än vårt medvetna sinne och att dagboksföring, bekräftelser och visualiseringar kan vara fantastiska verktyg för att ta kontroll över våra liv"


Forskningen?

Forskare visar att daglig dagboksföring kan hjälpa till att öka fysisk och mental hälsa, sänka stressnivåerna, höja din motivation och resultat, förbättra ditt självförtroende och höja livskvaliteten.


Bryohm kurerat