Quick fix

Vår mentala spänst, sinnesro och naturliga rörelser


Quick fix if you need. But no quick fix for the long run.

Vi är menade att inspireras, finnas till och göra roliga saker ihop för att stärka vår mentala spänst, sinnesro och naturliga rörelser.


Livsstilsförändringar och personlig utveckling kräver oftast att du systematisk behöver agera med dig själv i mer disciplinerade former under en tid (kan vara jobbigt). Det kräver också ditt mod, ett mod där du utsätter dig för att vara sårbar (kan vara jobbigt). Sen har vi det här med flyktbeteenden och manöver i försvar som vid första anblick kan kännas lättare att ta till snabbt, men som på längre sikt (och även på kort sikt) är förödande, både för dig själv och för andra.


På liknande sätt som att det blir blodsmak i munnen och mjölksyra i benen om du är otränad i kroppen, är det med det mentala. Så för att få in resultat behövs det alltid en startsträcka innan allt känns så där lätt. Dessutom är det en färskvara och något som vi inte kan luta oss mot för att vi en gång haft den, eller kanske inte haft den men trott att den funnits. Så det är inte så konstigt att vi ibland duckar för det som inte är så bekvämt. 


Ofta finns det också olika mentala eller känslomässiga blockeringar som vi behöver komma igenom för att kunna ha de bästa förutsättningarna att skapa sig en bra form och hälsosam grund, oavsett vad det gäller. 


Det vi försöker säga är att det finns lindring, professionell stöttning och självhjälp att få väldigt nära till hands för att få den där puffen eller glöden att börja eller fortsätta. Det kan vara livsviktigt att inte ducka för det vi behöver agera kring. Vi behöver hålla för varandra, där vi kan förebygga hälsa i största möjligaste mån, så att vi kan må så bra som möjligt både på kort och längre sikt.Oavsett vad du gör. Bry ohm hela dig och inspirera andra. Lyssna. Öppna upp. 

Har du kört fast? Det gör vi alla. Ta hjälp. Berätta och dela med dig och få stöd. 

Det kan handla om liv.