OHM

Bryohm är en ny plattform där du f.r.o.m i höst kan vara med och bidra till bättre hälsa på både individ-, grupp- och samhällsnivå.

Det här kommer vara en plats för dig som vill upptäcka både nytt och beprövat samt få vägledning, push eller inspo kring bland annat den fysiska, emotionella, spirituella och mentala konditionen.

Hos Bryohm kommer du bland mycket annat hitta både mentala tränare, psykologer, energiterapeuter, stresscoacher, kiropraktorer, sexologer, reikihealers, yogalärare, breathwork facilitators, personliga tränare, massageterapeuter, ledarskapsutvecklare, osteopater, psykoterapeuter - samt en och annan oväntad behandlare, metod eller gadget redo att bry ohm.   

Oavsett om du vill göra det på egen hand eller tillsammans med en specialist; använd oss precis som du känner och vill - utifrån behov, intressen, symtom och fas i livet. Främst, och allra bäst, i förebyggande syfte men även för mer akuta lägen.  

OHM TANKE

Bryohm spelar an på vikten av att bry om hela sig själv först, vilket skapar bättre förutsättningar för att även kunna bry om andra.

Ohm symboliserar kopplingen till resistans där vi vill minimera synligt eller osynligt motstånd som finns. Motstånd som kan handla om rädslor, obalans, okunskap eller kanske bara en sviktande ork.

Vi vill rikta än mer fokus på kraften i rörelsen mot det friska, utforskande och frigörande, där vi kan bli än mer resistenta och attrahera mer av det som vi mest behöver. Där motståndskraften syftar på mänsklighetens förmåga att överleva påfrestningar, som är en del i att just utvecklas.

Ohm står även för en medveten ström av energi samt en lek med ”aum”-ljudet, ett heligt ljud som symboliserar den universella själen - we are one.

VARFÖR BRY OHM HELA MIG FÖRST?

Vid första tanke kan det kanske kännas egoistiskt att tänka på sig själv först. Men när du på flygplanet vid säkerhetsinstruktionerna hör att du ska sätta på dig syrgasmasken på dig själv först är det självklart och utan tvivel.  

Att ta hand om sig själv utifrån både kropp, sinne och själ är att ta ansvar. När vi känner oss hela och i balans kan vi även förebygga ohälsa i högre grad och vi blir även en bättre medmänniska.  När vi lyssnar till och blir sedda för dem vi redan är, är vi autentiska och som mest kraftfulla. Vi behöver varandra, och vi behöver varandra så hela, hållbara, äkta och så välmående som möjligt. Det vinner vi alla på. 

OHM OSS

Vi som står bakom Bryohm har ett onaturligt naturligt intresse för allt som kan leda till att vi mår bättre. 

Vi vill börja med att tacka de dåliga dagarna, alla mindre bra metoder, alla personer som blivit frustrerande (eller glada), alla relationer som inte höll…samt all växtvärk, ryggvärk och diverse sorg (vi slutar här för att inte något ska känna sig glömt). Det är bland annat allt det som leder oss vidare till alla lyckade metoder, produkter, specialister och diverse avgörande moment.

Bryohm grundades i början av 2021 men långt innan dess gick drömmen om en, och samma plats att vända sig till utifrån hela människan. En plats som avdramatiserar och tar bort skam, i de fall den finns där. En plats som väcker mer lust före olust. En plats som kan ge mer träffsäker vägledning till att läka och stärka oavsett fas i livet. 

Vi har en stark mission att tillsammans göra det mer enkelt och lustfullt att;

  • Öppna upp oss än mer kring det som känns men kanske inte alltid syns.
  • Hjälpas åt att få en bättre relation till oss själva och med varandra.
  • Göra saker mer i förebyggande syfte…då vi oftast tenderar att skarpt agera i de mer akuta lägena. Såsom när ryggen, oron eller ångesten hindrar oss från att göra det vi mår bra av, när relationen skapar motstånd, tar energi och kanske gör för ont, när sömnen inte fungerar, när brustna hjärtan, sviktande värden eller olika beroenden kanske får ta onödigt stor plats i livet.


Det vore så mäktigt att göra det här ihop! För länge leve hela den mänskliga konditionen.  

Hoppas du också vill vara med och bry ohm i höst!  

Vill du vara först?

Tack på förhand för att du är nyfiken på att vara med och bidra till den mänskliga konditionen. Det kan handla om liv, och stärka vår hälsa.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.