Malin Bjerkestig
background-image
avatar
location-icon
Södertälje
location-icon
Ikigaiyoga

Malin Bjerkestig

Ikigai Coach | Yogaledare | Nischad för kvinnor i karriären som längtar efter något mer. Som vill leva från hjärtat. Sant och ärligt.

Ohm Malin

Jag är civilingenjören som sa upp mig för att anpassa jobbet efter livet och inte tvärtom. Jag hade fått en längtan. En dröm att vara fri i tid och rum. En dröm som blev till ett mål och sedan 2019 ser jag mig själv som hemmaförälder, investerare och ”innerprenör”. Jag driver företag från hjärtat och anpassar mitt arbete efter skoltider och lov. Jag coachar, håller kurser och workshops, skriver böcker, föreläser och leder yoga. Min önskan är att inspirera till att våga lyssna på sin innersta längtans röst. Våga göra plats för ett liv som gör en glad. Som får en att må bra. Ett liv där du och jag får växa och skina i all vår glans. För det är både du och jag värda. Dröm stort – det kan bli verklighet!

Effekter

Mer energi och glädje i livet. En riktning vart du vill utifrån hjärtats röst. Verktyg för att ta kliv mot att leva din dröm.

Fakta Malin

Områden jag behandlar
Livsval
Karriärval
Livsstilsförändringar
Självledarskap
Relationer
Mental hälsa
Min Squad
Individ
Familj
Vuxen
Par
Grupp
Organisation
Former
Online
Telefon
Retreat
Webinar
Föreläsning
Kurs/utbildning
Fysiskt möte
Notes
Första gången du bokar in coaching får du ett extra förmånligt pris på 600 kr för 60 minuter istället för ordinarie pris 900 kr.
Kompetens
Diplomerad Life Coach Holistic 2020 Lightworker Academy
Yogalärarutbildning 2022 Bromma Folkhögskola
Språk
Svenska

3 tips för att bry ohm

Skapa mellanrum

Skapa mellanrum och tystnad i sitt liv. Allra helst varje dag. En stund för att lyssna in kropp och själ, som berättar så mycket om vad vi behöver just här och nu.

Promenera (mera)

Promenader allra helst i naturen. Jag upplever mig själv som en lite klokare person när jag är i rörelse. Vardagsmotionen gör mig gott och jag får ofta mina bästa, mest kreativa idéer på mina promenader i skogen (i tystnad).

Tillsammanstid

Tid tillsammans med nära och kära. Skratta, mys, prata. Bara vara. Se varandra. Prata om det enkla och det svåra. Drömmar och skav. Eller bara njut av varandras sällskap.

Människor säger

testimonials
Malin är en sann coach. Hon lever i enlighet med sina egna övertygelser utifrån hennes egna livserfarenheter. Att använda dessa för att både berika sitt eget och andras liv, är så otroligt fint! Jag har gått Malins kurser i både Ikigaiekonomi och Ikigaikompassen, vilka har hjälpt mig otroligt mycket på min livsresa! Jag rekommenderar alla människor, att med Malins hjälp både hitta sin Ikigai samt att få verktygen att leva i enlighet med den!
Karin Valtonen Knutsson
Coachingklient
testimonials
Workshoppen överträffade mina förväntningar. Jag lärde mig mer om mig själv och vilka mål jag har i livet. Nu förstår jag bättre vad jag verkligen vill göra och har dessutom lyckats formulera det på ett tydligt sätt!
Deltagare Workshop Finn din ikigai

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.