Mia M. Andersson
avatar
location-icon
Stockholm/Online
location-icon
Mia Andersson

Mia M. Andersson

Livscoach
Ohm Mia
Jag har gjort hela den där resan med att jobba för mycket och alltid vara tillgänglig, för att sedan gå in i väggen. Jag har haft några riktigt dåliga relationer, levt med ångesten som följeslagare och tvivlat på mitt egenvärde. Jag har också mött mig själv. Jag har ifrågasatt mina beteendemönster. Jag har fått kraftfulla insikter och byggt upp min mentala styrka med hjälp av konkreta verktyg. Nu vill jag, med de erfarenheterna och den kompetensen jag har, inspirera dig att våga leva i sanning till dig själv och sträva efter att uppnå din fulla potential. Du är skaparen av ditt liv och jag finns här för att hjälpa dig att möta dina känslor, ta hand om din mentala hälsa och forma livet såsom du vill leva det.
Effekter
Bättre självkänsla, tydligare gränser, strategier för att hantera och möta känslor, inre styrka.

3 tips för att bry ohm

Livstempot

Sakta ner livstempot utifrån din takt

Relationen till dig

Prioritera alltid relationen till dig själv.

Dina känslor

Lär dig att möta och hantera dina känslor.

Fakta Mia

Metoder
Livscoaching
I min roll utmanar jag dig och ditt tankesätt genom att ställa kraftfulla frågor som leder till insikter och medvetenhet.
Områden jag behandlar
Högkänslighet
Personlig utveckling
Stress
Utmattning
Självkänsla
Gränssättning
Relationer
Känslor
Min Squad
Individ
Vuxen
Organisation
Par
Former
Online
Telefon
Kurs/utbildning
Notes
Jag bokar alltid ett kostnadsfritt lära-känna samtal där du får berätta lite mer om dig och jag förklarar mer om mig och mitt arbetssätt. Vi checkar också av personkemin då det är viktigt att vi båda känner oss bekväma med varandra för att kunna jobba ihop
Upplägget för våra sessioner planerar vi tillsammans baserat på dina behov.
Kompetens
Certifierad livscoach Livscoachakademin
Språk
Svenska
Engelska
Tyska

Människor säger

testimonials
Jag har en del terapitimmar i bagaget men inget har känts så självklart som mina timmar med Mia. Med en stadig men varsam hand har hon guidat mig i samtal som gett mig värdefulla insikter och på så sätt skapat en trygghet och ett inre lugn i mig själv. Hon har utmanat och ifrågasatt men hela tiden gjort det med värme och självklarhet. På den korta tid jag träffat Mia har jag växt mer som person än på många år. Jag vågar nu möta mina känslor, sätta gränser och göra saker för min egen skull.
Lisa C
Coachingklient
testimonials
Efter bara två möten med Mia så förstår man att det här är en person som genuint vill hjälpa andra människor. Mia lever som hon lär och vägleder med medkännande i att hitta sin egen väg i livet och samtidigt ifrågasätta de eventuella normer eller "hinder" som vi så ofta (o)medvetet sätter upp för oss själva. Hon ger verktyg att se saker ur ett nytt perspektiv och möjligheterna med att ta ganska små steg som kan göra stor skillnad.
Rebecca H
Coachingklient

Kontakta mig

Hitta mig här/Mer ohm
Förnamn
Efternamn
Email
Telefonnummer
Ämnesrad
Meddelande