Nadine Edstrand
avatar
location-icon
Nadine Edstrand

Nadine Edstrand

Inre ledarskap & relationscoach | Authentic Relating

Ohm Nadine

Hej, jag är Nadine – en passionerad individ med en brinnande entusiasm för att fördjupa och stärka relationer, framförallt den med sig själv. Med en bakgrund inom coaching och en gedigen utbildning inom psykosyntes, strävar jag efter att guida människor mot en djupare förståelse för sig själva och sina nära. Min resa inkluderar även autentisk relationsträning via Authentic Relating International, för att skapa äkthet och närvaro i alla interaktioner. Mitt mål är att inspirera till öppenhet, medkänsla och autenticitet för att främja meningsfulla och hållbara relationer.

Effekter

Tryggare relationer, sund självkänsla, mindre stress.

Fakta Nadine

Metoder
Psykosyntes baserad coaching och Authentic Relating
Psykosyntes
Coaching
Områden jag behandlar
Min Squad
Individ
Par
Vuxen
Grupp
Former
Fysiskt möte
Online
Kompetens
Dipl Psykosyntescoach Humanova 2023
Authentic Relating level 1-4 2019-pågående
Språk
Svenska
Engelska

3 tips för att bry ohm

Förlåta

Öva på att förlåta, speciellt dig själv! Stort eller litet, daglig förlåtelse för högpresterare som pratar hårt till sig själv när to-do listan inte är gjord kan ha stor effekt på självkänslan. Var snäll mot dig själv.

Fysisk kontakt

Kramas ofta. Fysiskt kontakt frigör endorfiner så krama dina nära och kära så ofta du kan och öva på att inte släppa taget så snabbt.

Se över konsumtion

Välj vad du konsumerar på sociala medier med omsorg. Studier visar att vårat mobil beroende lätt leder till osund självkänsla när vi jämför oss med vår omvärd. Välj vad du konsumerar och avfölj sånt som får dig att må dåligt.

Människor säger

testimonials
Våra samtal har varit otroligt värdefulla och insiktsfulla och de har hjälpt mig att nysta i ämnen som jag har haft svårt att få klarhet i. Jag känner att du hjälpte mig framåt genom att först identifiera vilket ämne vi skulle fokusera på och sen genom aktiv lyssning och nyfikna och perspektivgivande frågor, fick mig att se saker och ting från nya vinklar.
Klient
testimonials
Jag gillade hur du följde upp på saker som sagts i tidigare samtal, och jag gillade att jag fick med mig reflektionsfrågor / hemläxor som ett redskap för att fortsätta resan även utanför våra samtal.
Klient

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.