Anna Tonelli
background-image
avatar

Anna Tonelli

Reikihealer, Breathwork & Kundalini aktivering facilitator

Ohm Anna

Hej där! Jag är Anna, en fantastisk och levnadsglad varelse. Mina dagar fylls med energi och glädje, samtidigt som jag omfamnar lugnet och djupet inom mig. Mitt intresse sträcker sig över min kropp, livskraft, hälsa och välmående. Att leva i symbios med min cykel är en passion, och onsdagsdansen är ett sätt för mig att ansluta till min kropp. Jag älskar utmaningar och värdesätter också stunder av vila. Genom att främja en hälsosam livsstil strävar jag efter att inspirera andra att göra kloka val, särskilt inom ekologiska områden, även om jag själv kan njuta av en saftig hamburgare då och då. Jag är en vanlig, men spirituell och energifylld individ, mer komplex än det första intrycket avslöjar. Om du är redo att växa och utvecklas tillsammans med någon som delar denna djupare syn på livet, så finns jag här.

Effekter

När du väljer att utforska Reiki healing, breathwork och kundalini aktivering med mig, kan du förvänta dig en holistisk resa som omfattar fysisk, emotionell och andlig välbefinnande. Genom Reiki kommer jag att arbeta med att balansera och harmonisera ditt energiflöde, vilket kan leda till avslappning, smärtlindring och ökad energi. Vidare, genom andningstekniker och kundalini aktivering, strävar vi efter att öppna upp för djupare nivåer av medvetenhet och vitalitet. Detta kan resultera i en ökad förståelse för dig själv, emotionell balans och till och med andlig upplysning. Jag förstår vikten av att skapa en trygg och stödjande miljö för vårt arbete tillsammans. Min avsikt är att lugna ditt nervsystem och öppna ditt hjärta. Du kan vara trygg i mina händer, och det är här, du får vara hela dig själv. Varmt välkommen till en resa mot ökat välbefinnande och personlig tillväxt.

Fakta Anna

Metoder
Reiki
Healing
Breathwork
Transformerande breathwork
Kundalini aktivering
Områden jag behandlar
Andning
Sömn
Återhämtning
Stress
Frihet
Öppna ditt hjärta
Släppa kontrollen
Medvetenhet
Min Squad
Individ
Vuxen
Par
Grupp
Barn/ungdom
Organisation
Former
Fysiskt möte
Online
Retreat
Notes
Kom på Transformerande breathwork 20 feb i Pop-Up-kristallbutiken La Vida Lifestyle. För mer info/boka plats via formuläret längst ned.
Kompetens
Reiki del 1 och del 2 ( Sanna)
Kundalini aktivering (Irene)
Transformerande Breathwork (Nina)
Språk
Svenska

3 tips för att bry ohm

Din menstruationscykel

För kvinnor är det viktigt att förstå och anpassa sig efter sin menscykel både i det privata och professionella livet. Planera aktiviteter och åtaganden i linje med din cykel och känn dig modig nog att säga nej när det behövs. Att boka av eller ställa in är också en del av självrespekt. Kom ihåg att vila är lika viktigt som återhämtning, och sömn, regelbunden rörelse och en hälsosam kost spelar en nyckelroll när du utforskar och lär känna din cykel. Ge dig själv den omsorg och uppmärksamhet du förtjänar genom att vara medveten om och respektera din egen biologiska rytm

Kosten

Välj, om du kan, alltid ekologiskt! Har du inte börjat än, så byt ut en sak i taget. Tips på vad du kan byta redan nu: Kaffe/te, Ägg, Potatis, Choklad, Vin, alla frukter och grönsaker, kryddor, kött och mejeri.

H2O

Drick rikligt med vatten, men glöm inte att filtrerar ditt vatten. Och vill du att dina celler ska absorbera bättre så kan du lägga lite salt i varje glas du dricker. Njut!

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.