Alisa Tsykhotsky
avatar
location-icon
Stockholm
location-icon
Between tapping and talking | Aumla

Alisa Tsykhotsky

EFT terapeut | Kurator & hälsostrateg | Stresspedagog

Ohm Alisa

Jag hjälper individer som går igenom förändringar i livet att hitta tillbaka till en trygg plats inom sig själva. Mitt syfte i livet är att medvetet hjälpa människor i olika åldrar och kontext att skapa en inre förändring för att kunna leva sitt bästa liv i harmoni och balans. Jag har hjälpt individer med olika sorters bakgrunder, trauman, blockeringar och problematik i vardagen att integrera och processera specifika händelser och trauman och övertygelser. Jag har även coachat individer att komma fram till och ta större och främmande beslut, som lett dem till en ny plats i livet. Jag använder EFT Tapping (Emotional Freedom Technique) samt inslag av Compassionate Inquiry - ett somatiskt tillvägagångssätt. Sedan 2012 har jag arbetat med psykisk (o)hälsa på olika organisationer med olika målgrupper. Från hemlösa individer med beroendeproblematik i London, till studenter och medarbetare på universitet till utmattade och sjukskrivna entreprenörer och sist men inte minst, med expats som har svårt att integrera sig kulturellt och socialt i Sverige. Sedan 2021 är jag en EFT terapeut och arbetat främst med läkning av trauma och ångestproblematik. Jag arbetar intuitivt och alltid utifrån en intention. I mina sessioner arbetar jag utifrån att lugna nervsystemet och att aktivt arbeta med vagusnerven på olika sätt och med olika tekniker. Jag använder mig även av meditation, havening, mindfulness och visualiseringar beroende på individen och områden jag arbetar med.

Effekter

Mer energi, mindre ångest, bättre självkänsla, mer känsla av autenticitet, mindre rädsla och fobi, bättre och klarare beslutstagande.

Fakta Alisa

Metoder
EFT
Tapping
Compassion
Compassionate Inquiry
Breathwork
Visualisering
Coaching
MI
Områden jag behandlar
Familjehälsa
Återhämtning
Stress
Panik attacker
Rädslor
Känslor
Imposter syndrom
Självkänsla
Min Squad
Individ
Vuxen
Barn/ungdom
Organisation
Grupp
Former
Online
Retreat
Webinar
Föreläsning
Seminarie
Kurs/utbildning
Chat
Telefon
Notes
Fri konsultation om 20 min ingår
Jag erbjuder 4 sessioner för 3500kr
Friskvårdsbidraget går att använda för mina sessions och kurser
Kompetens
Certifierad EFT practitioner with EFT international 2021
BA i Sociologi 2010
MA i Psychosocial Studies 2011
Foundation från the IGA - Institute of group analysis 2011
Compassionate inquiry trained 2023
Certifierad Mental Health first Aider 2023 första hjälpen vid psykisk ohälsa
Diplomerad Stresspedagog (juni 2024)
Språk
Svenska
Engelska
Ryska

Människor säger

testimonials
Thank you so much Alisa, you have helped me shift some old strong fears and limiting beliefs about myself. I have experienced various therapies in the past which have all helped but I came to a point where I needed somone who could get med through my mental barriers. Alisa you were amazingly patient, calm and compassionate in your approach, supporting me through some difficult and painful feelings. I feel you have helped me make som huge improvements in my self worht. Thank you so much, I have finally had a breakthrough.
Klient
testimonials
I have only had a few sessions with Alisa dealing with what I thought was one issue but her intuitiveness & sensitive approach unearhted something far deeper which I am now less afraid to explore & tackle with her in the future.
Klient

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.