Lisa Åkesson
avatar
location-icon
Stockholm
location-icon
Areyouvedic

Lisa Åkesson

Certifierad coach | Nischad inom hälsa med fokus på kost och relationer | Ayurvedisk hälsorådgivare | Energetisk meditation

Ohm Lisa

I över ett årtionde har jag arbetat med hälsa, yoga, mat och träning på olika sätt. Något som varit viktigt för mig, är hur vi faktiskt skapar förändring. Det spelar ingen roll hur bred jag är i min kunskap, om du inte kan ta till dig det jag utbildar, undervisar och coachar i. Det var först när jag hittade coachingen som min struktur föll på plats. Här får jag göra det jag gör bäst, lyssna, se, stötta dig till att hållas ansvarig. En duktig coach hänger kvar och ser bakom vad du faktiskt berättar. Det finns många olika sätt att kommunicera vad vi behöver hjälp med, oftast räcker inte bara ord till. Med en stor förståelse för kroppen, hjärnans funktion, och en otrolig nyfikenhet för personen jag har framför mig, stöttar jag dig i ditt självledarskap. Tillsammans tar vi oss från a till b, vad det än betyder för dig. De ämnen jag är extra passionerad över att få stötta dig i är kost och hälsa, relationer samt hur vi balanserar de maskulina och feminina polerna inom oss.

Effekter

Kontakt med kroppen, starkare intuition, bättre sömn, mer energi, mer sund relation till mat, bättre gränssättning, bättre förståelse för sina egna behov, trygghet i köket, stabila relationer, en känsla av tillfredställelse.

Fakta Lisa

Områden jag behandlar
Kost
Ätstörningar
Kroppsdysmorphi
Ångest
Hudproblem
Magproblem
Relationer
Medberoende
Min Squad
Individ
Vuxen
Organisation
Grupp
Former
Online
Fysiskt möte
Retreat
Kurs/utbildning
Mail
Seminarie
Notes
Jag erbjuder ett första lära känna möte på 55-minuter fritt från krav att arbeta vidare. Det är viktigt att jag vet att jag har den kompetens jag bedömer hjälper dig och att vi båda har förtroende för varann.
Kompetens
Ayurvedisk hälsorådgivare - 300 timmar 2015
Raja yoga lärare 200 timmar - 2015
Energeitisk meditationslärare - 20 timmar 2015
Ayurvedisk kock - 100 timmar 2016
Certifierad coach - 2022
Språk
Svenska
Engelska
Tyska

3 tips för att bry ohm

Kroppens naturliga rytm

Prioritera sömn, lägg dig gärna innan klockan 22:00 för att stötta kroppens naturliga rytm.

Lyssna

Lyssna in hungern. Ät bara när du är hungrig

Stillhet & Tystnad

Unna dig att vara i stillhet och tystnad, till och med att bli uttråkad ibland. Det hjälper oss att bearbeta allt som händer och stötta kroppen i att bryta ner intryck, mat och livet i stort.

Människor säger

testimonials
I turned to Lisa after experiencing a women’s health issue and not recieving the support I needed from traditional doctors. In my one-hour skype consultation with Lisa, I was able to dig deeper into the problem and it gave me a lot of clarity about the cause of my problems, and not only the symptoms.
Marion Joubert Des Ouches
Client
testimonials
I used to have a lot of problems with my digestive system. From just one coaching session with Lisa, I learned what works for me, and how to eat the right foods for my body type. Since my first consultation, my well-being has improved tremendously! Ayurvedic consultations combine awareness of the body, diet, and lifestyle routine all in one. I now know who to call, no matter what the issue is. Lisa has a broad understanding of health and always seems to have the tools to support me in my wellbeing.
Miabella Ristorp
Client

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.