Maria Rasmusson
avatar
location-icon
Stockholm/Thailand/Online
location-icon
Medveten Mamma

Maria Rasmusson

Hälsocoach, Yoga- & Meditationslärare

Ohm Maria

Jag heter Maria, är 38 år gammal, och brinner för kvinnohälsa. 2022 började jag min coachutbildning via IIN - The Health Coach Training Program. Sedan dess har jag coachat kvinnor och från sommaren 2023 driver jag mitt eget coaching-program Medveten Mamma. Just nu bor jag i Thailand med min man Philip och våra två barn, Vincent och Matteo. Snart 3 och 5 år gamla. När jag inte bor här så bor jag i Sverige, Stockholm. Min önskan när jag coachar är att alla ska lyssna till sin egna inre röst. Ge sig själva tiden att känna och ta in, reflektera och komma framåt. Allt för att kunna skapa ett liv vi tycker om att leva varje dag. Att våga leva sin egen sanning inifrån och ut är något jag tror på. Hos mig kommer du kunna få tips, råd och inspiration till att bli en mer närvarande och välmående mamma.

Effekter

Min önskan när jag coachar är att alla ska lyssna till sin egna inre röst. Ge sig själva tiden att känna och ta in, reflektera och komma framåt. Allt för att kunna skapa ett liv vi tycker om att leva varje dag. Att våga leva sin egen sanning inifrån och ut är något jag tror på. Väljer du att bli coachad av mig kommer du kunna få tips, råd och inspiration till att bli en mer närvarande, medveten och välmående mamma. Jag guidar dig till att börja din inre resa, rensa blockeringar och rädslor, samt manifestera ett liv med mer glädje, trygghet och framförallt kärlek.

Fakta Maria

Metoder
Coaching1:1 (samt i grupp)
Hälsocoaching
Meditation
Breathwork
Familjehälsa
Kvinnohälsa
Områden jag behandlar
Andning
Anknytning
Stress
Återhämtning
Medveten närvaro
Mindfulness
Medvetet föräldrarskap
Föräldraskap
Min Squad
Individ
Grupp
Familj
Vuxen
Former
Online
Mail
Föreläsning
Kurs/utbildning
Notes
Erbjuder alltid ett gratis prova på samtal på 30 min
Har 2 olika paket till förmånligt pris
Anpassar alltid efter den jag coachar och vad som passar den bäst.
Kompetens
Certifierade Coach - IIN: Institute for Integrative Nutrition
Conscious Parenting Coaching Institute - Dr.Shefali
Språk
Svenska
Engelska

3 tips för att bry ohm

Meditation

För att komma i kontakt med hela mig och koppla på de medvetna valen oavsett hur allt ser ut runtomkring mig. Det fina med meditation är att du kan använda det om och om igen. Varför inte låta det bli en del av din vardag, där du varje dag ger dig tid att vara skaparen av ditt eget liv.

Selfcare/awareness

Att ta hand om sig själv är nyckeln till att upprätthålla balans och välbefinnande. Genom att vara medveten om de unika behov vi själva har och ge oss den kärlek och omsorg vi själva förtjänar så kan vi lära oss att bli en mer närvarande mamma, vän, kollega och medmänniska. Det handlar om att själv ta ansvar och ge sig själv den energin och de vanor som man själv behöver och vill ha.

Tacksamhet

Ibland är det inte det stora utan det lilla som gör störst skillnad och allra oftast är det inom oss själva vi behöver börja. Tacksamhet är grunden till att känna glädje i livet och allt runt omkring oss blir mycket mer levande och rikare. Tacksamhet är en bra grund till att skapa de förändringar du längtar efter.

Människor säger

testimonials
Maria har gett mig en harmoni och balans i livet som jag inte hade innan. Till Maria kan jag säga allt och hon kan - kravlöst och med sin goda personkännedom och genuina vilja att hjälpa och förmåga att relatera till andra - alltid säga något klok, ställa frågor och ge övningar som får mig i rätt riktning. Önskar att jag träffar Maria tidigare!
Klient
testimonials
Jag har testat att gå hos KBT-terapeut och psykolog, men har inte kommit någonstans. Efter tips av min PT Liv kom jag i kontakt med Maria och då lättade allt. Maria är otroligt genuin och ger en fin energi när man pratar med henne. Att investera i mig själv är det bästa jag har gjort på länge (förutom att bli mamma).
Klient

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.