Mirjam Johansson Grant
background-image
avatar
location-icon
Stockholm
location-icon
DevelUpment AB

Mirjam Johansson Grant

Ledarskapscoach | Karriärcoach | Interimchef | Mentor

Ohm Mirjam

Jag arbetar med individer och grupper som uttryckt en önskan om förändring. Ofta handlar det om balans och att återfå förändringskraften och målinriktningen i livet. För att få kontakt med vår egen förändringskraft behöver vi se och ta till oss att det finns två världar som påverkar varandra. Den yttre, alltså den miljö där vi verkar och lever. Allt vi omger oss med och allt som händer i våra liv. Men nu finns ju också vår inre värld. Här finns våra känslor, tankar och tolkningar, som har en enorm påverkan på vårt beteende, vår kapacitet och hur vi lyckas med det vi vill i livet. Jag bjuder in mina klienter att upptäcka sin inre värld och den förmåga som föds i och med detta. Min drivkraft är att få människor att utvecklas och transformeras. Att erbjuda hjälp till självhjälp som består långt efter våra sessioner är över. Beprövade metoder blandas med skräddarsydda möten beroende på vad klienten behöver här och nu. Mina klienter skapar en stabil grund att fortsätta sin utveckling på.

Effekter

Jag bjuder in mina klienter att arbeta med sin utveckling under 5-10 sessions, och därefter utvärderar vi. Det är samtalen som är kärnan. Jag är också certifierad i flera olika verktyg (The Leadership Circle Profile®, IDI Interpersonal Dynamic Inventory - Profiling, ITC Immunity To Change - Mapping) som kan vara effektiva hävstänger i självledarskapet. Resultatet blir större självkännedom, kunskap om egna och andras beteenden, handlingskraft, förmåga att leda sig själv och andra bättre. Utöver detta blir en bonus bland annat mer energi, bättre relationer, bättre sömn, vilket i sin tur ger minskad stress och bättre hälsa.

Fakta Mirjam

Metoder
Coachingsamtal
Immunity To Change-mapping
IDI Profilering (360 grader) personlighetstest
Leadership Circle Profiling
Organisationsutveckling
Teamutveckling
Karriärcoaching
Min Squad
Organisation
Grupp
Individ
Former
Fysiskt möte
Online
Telefon
Webinar
Föreläsning
Kurs/utbildning
Seminarie
Notes
Företag grupper och individer som anlitar mig har själva identifierat att de behöver förändring. Det är grunden för att skapa självledarskap och ge sig själv nya valmöjligheter - bortom de begränsningar som tidigare ställt sig i vägen. En oväntad och användbar hävstång för det arbetet är utmaningar & motgångar eller kriser
Känns något extra utmanande för dig just nu? Perfekt! Det är här vi ska börja
Kompetens
Personalvetare och HR-chef 2021 FEI
Diplomerad coach 2021 ICF
Workshop facilitator
Immunity To Change 2020 Prof. Robert Kegan
Certifierad handledare IDI Profiling 2019
Certifierad SLG International Thomas Test personlighetstester 2012
DIHM Marknadsföring IHM 2002
Språk
Svenska
Engelska

3 tips för att bry ohm

Utrymme för reflektion

Stanna upp, pausa, vila, så du kan skapa utrymme att tänka hela vägen och behålla kontakten med sig själv. Värna om dina gränser!

Hälsa för dig

Skriv ner vad du behöver för att må bra, och prioritera dig själv. Sova, vänner, träning, terapi? Alltihop? Psykologisk och fysisk (o)hälsa påverkar varandra. Behandla din hälsa som det dyrbaraste du har!

Kunskap om dig

Ju mer du vet om dig själv desto mer kan du påverka din tillvaro. Läs på, sök kunskap, inspireras, lyssna, fråga, sök en mentor, coach, samtal. Släpp loss din nyfikenhet!

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.