Tommy Inkilä
avatar
location-icon
Leocor

Tommy Inkilä

Breathwork Facilitator | Sound healer | Energy healer | NLP

Ohm Tommy

Jag tar dig på en läkande resa med hjälp av frigörande andning samt kanaliserad healing utifrån där du är. Efter åratal av eget läkande, så kom det till mig: Jag behöver dela med mig av dessa kraftfulla verktyg som hjälpt mig att bryta igenom under min resa för att lösa upp spänningsmönster, destruktiva tankemöster, läka barndoms-trauman, med mera. Utöver detta, så är dessa verktyg väldigt lugnande och balanserande för både kropp och själ. Nu finns de färdigt anpassade av mig, för er att använda. Jag kan garantera kraftfulla insikter, spänningsmönster som släpper- och nya perspektiv. Allt detta leder till ett mer balanserat liv och flera steg närmre ditt sanna jag.

Effekter

Lugnare nervsystem, Spänningsmönster som släpper, Mer energi, Blockeringar som släpper, Ökad glädje och lycka, Stress som släpper, Ohanterade händelser kommer upp till ytan för läkning (trauman)

Fakta Tommy

Metoder
Breathwork
Energy Healing
Sound Healing
NLP
Vägledning
Healing
Områden jag behandlar
Min Squad
Vuxen
Grupp
Individ
Former
Fysiskt möte
Online
Telefon
Retreat
Notes
Prova på 1-1 session. Hör med mig för aktuella sessions
Prova på Breathwork med Sound Healing. Hör med mig för aktuella sessions
Kompetens
NLP utbildning 2022
Ecstatic Breathwork Scott Schwenk 2021
Språk
Svenska
Engelska

3 tips för att bry ohm

Breathwork

Lär dig grunden till andning och dess tekniker. Du kan göra allt från att sätta kroppen i tryggt läge och lugn till att hantera trauman.

Stillhet

När du finner stillheten och ron så börjar kroppen och hjärtat tala. Där har du all information och sanning du någonsin sökt efter.

Rörelse

Rör på dig, stretcha, yoga, dansa, energierna ska vara i rörelse. (Emotion = Energy in motion)

Människor säger

testimonials
Det är svårt att beskriva Tommys healing men jag var helt ny till hans metoder när jag träffade honom och han öppnade en spirituell dörr för mig nästan omgående som jag inte visste exxisterade och den har gett mig en ny karta för ett rikare och mer harmoniskt liv. BAM! Jag dök djupt direkt och upplevde, kände och fattade helt nya saker som jag har nog längtat efter under hela mitt liv. Jag var kanske ´redo`för denna resa men jag är något försiktig/skeptisk till healing allmänt och det fanns ingen tvekan om att det hände mig stora och viktiga grejor direkt från början. Jag upplever Tommy som varm, kärleksfull, djupt spirituell men också rak, ärlig enkel och respektfull. Det kändes självklart at töppna upp sig och ha tillit till honom och hans healing, förklaringar och uppmuntringar. Jag känner en enorm tacksamhet och en stor respekt för Tommy.
Sally
Breathwork & Healin - klient
testimonials
Breathwork med Tommy känns så otvunget. Ibland skrattar man, ibland gråter man, ibland seglar man bort och fantiserar om en tacobuffé, men alla gånger vaknar man i total trygghet helt överväldigad av sin upplevelse. Precis som en drogupplevelse, fast bara en liten liten stund, helt naturligt och inte förgörande, utan lelande på ett sätt som jag med spänning vill utforska mer ❤
Sanna
Breathwork-klient

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.