Josefin Kollberg
background-image
avatar
location-icon
Stockholm
location-icon
Studio Syntes

Josefin Kollberg

Samtalsterapi för individer & par | Coaching inom den kreativa sektorn | Yogalärare

Ohm Josefin

Jag arbetar utifrån ett integrativt terapeutiskt förhållningssätt med grunderna i psykosyntes, kognitiv beteende terapi (KBT), ACT, compassion fokuserad terapi och schematerapi. Inom samtalsterapi både för individer och par. Terapi är för dig som vill komma i närmare kontakt med dig själv, dina mönster, utveckla dina relationer och få nya verktyg att hantera livet framåt. Vi kartlägger vi dina möjligheter, potential och syfte. Parterapi är för er som vill få en djupare kontakt och förståelse för varandra, och för er som har utmaningar i relationen och vill ha hjälp att hantera kommunikationen mellan er. Jag utgår ifrån ett holistiskt tankesätt och mindfulness och självmedkänsla är viktiga inslag i terapin. Mitt hjärta slår extra för det som handlar om ångestproblematik, hur vi påverkas av vår anknytning och hur vi har det i relationen till oss själva och andra. Jag erbjuder även coaching för dig som är verksam inom den kreativa sektorn samt coaching för grupper.

Effekter

I terapin utgår vi från dina behov här och nu. Vi kartlägger var du är och vad du behöver framåt. Metoderna fokusera på förbättrade relationer, hjälp med självbild, strategier för, stress, ångest och oro etc. I parterapin arbetar vi med empatisk kommunikation och ni får gemensamt insikter i era mönster och roller i relationen. Terapi är en process och tid för reflektion mellan sessionerna är hjälpsamt. Genom våra möten ges möjlighet till: Karta och verktyg för bättre kommunikation, fördjupade och förbättrade relationer. Nya mer verksamma strategier framåt i livet gällande oro och stress. Verktyg att hantera ångest. En fördjupad förståelse av dig själv och andra människor. Möjlighet till tryggare anknytningsmönster och förbättrade relationer med familjemedlemmar.

Fakta Josefin

Metoder
Psykosyntes
Compassion fokuserad terapi
ACT
KBT
Schematerapi
Vinyasa yoga
Psykoterapi
Områden jag behandlar
Min Squad
Individ
Par
Familj
Vuxen
Grupp
Organisation
Former
Fysiskt möte
Online
Kurs/utbildning
Notes
Första sessionen till reducerat pris
Möjlighet att kombinera terapi och yoga
Kompetens
Diplomerad samtalsterapeut 2021 HumaNova
Certifierad yogalärare 200RYT 2020 YogaFolks
Diplomerad par och realtionsterapeut Humanova
Språk
Svenska
Engelska

3 tips för att bry ohm

Aktivt lyssnande

Ett aktivit lyssnande kan hjälpa till att öka förståelsen och tilliten mellan oss samt minska risken för konflikter. Det kan även generera nya idéer och perspektiv.

Guidad kreativ meditation

Det både lugnar sinnet och öppnar upp för nya idéer och kreativa lösningar.

Slow flow yogapass

En lugnare form av yoga där rörelserna är mjuka och långsamma, vilket ger utrymme för att fördjupa andningen och koncentrationen.

Hör gärna av dig

Jag finns här ohm du vill veta mer kring något
Genom att skicka in formuläret accepterar du vår integritetspolicy.
Jag vill gärna få nyhetsbrev från Bryohm.