Fysisk - Energi och avslappning

Energi och avslappning

Ta dig in mot det som ger djupare avslappning och ökad energimedvetenhet via din kropp.

Utforska allt det där som kan ta dig till att bli ditt eget kraftverk.

Eller hör av dig direkt till oss på bryohm om du vill att vi ska hjälpa till att hitta mer rätt! En hjälpande hand, en trygg kontakt, en lugnande röst eller avgörande moment kan göra så mycket för helheten.Holist javisst!

För att upptäcka mer utifrån hela dig kommer du även inom det fysiska området stöta på metoder som mer eller mindre angränsar till ditt psyke tillika själ. Det är många metoder och behandlare som kompletterar varandra för att bry ohm hela dig. 

Utforska utvalda metoder

Breathwork

Breathwork är ett samlingsnamn för olika slags tekniker inom kontrollerad andning vars syfte är att frigöra känslor, stärka immunförsvaret samt stärka upp välbefinnandet och energin . Utforska mer kring kroppens starkaste självläkande mekanismer via andningen.

Ecstatic dance

Extatisk dans är en fri form av dans där man överger sig själv till rytmen och rör sig fritt dit musiken tar en, vilket kan leda vidare till trans och en känsla av extas. Ett naturligt tillstånd där medvetenheten skiftar och olika sinnestillstånd upplevs genom kroppsrörelser i dansen.

Energimassage /Access Bars

Access Bars är en typ av energimassage som syftar till att att både stilla tankeverksamheten och ge möjlighet till mer energi via tryck på och runt huvudet.

Healing

Healingens syfte är att hjälpa kroppen att harmonisera med sin själ genom främst energibalansering. Gemensamt för all healing, såsom reikihealing, chakrabalansering och ljudhealing, är att metoden tangerar både fysisk, emotionell, mental och andlig nivå samtidigt.

Hypnosterapi

Hypnosterapi är en metod för att lättare komma i kontakt med sig själv, via kroppens egna naturliga system, för att snabbare nå muskulär avslappning både mentalt och fysiskt via det undermedvetna för ett högre medvetande.

KAP

Kundalini Activation Process, är en metod för att aktivera energin i kroppen. En process som stödjer arbetet kring att komma tillbaka till oss själva och därmed stärka vårt medvetandet och vårt fokus till oneness. Genom energiförflyttningar kan omprogrammeringar lättare göras i kropp, sinne och själ för att släppa det som inte längre tjänar oss.

Meditation

Meditation är träning för sinnet. Ett samlingsbegrepp för olika tekniker och övningar för att hjälpa till att uppnå total närvaro och koncentration för både mental och kroppslig avslappning.

Tantra

Tantra - en väg för att öppna upp och fokusera på olika energiflöden och intimitet inom dig. Tantra ”expansion av medvetandet” handlar mycket om olika tekniker inom meditation, för att sprida energi inom sig själv eller med varandra. Grunden inom tantra ligger i andningen för att öppna upp för mer energi och ökad känslighet.

Yoga

Yoga hjälper oss bland annat till djupare avslappning genom att bidra till att hjälpa kroppen att reducera stress, balansera upp våra hormoner, minska spänningar och bygga upp oss på ett djupare plan, inifrån och ut.