Mental - Energi och avslappning

Ge dig utrymme för mental avslappning & energi

Unna dig de där extra puffarna för mental avslappning och utökad energimedvetenhet via din mentala hälsa.Homeostas eller exstas?

Utforska hur du kan komma in i homeostas, extas, trans och eufori som minst.


Eller hör av dig direkt till oss på bryohm om du vill att vi ska hjälpa till att hitta mer rätt! En hjälpande hand, en trygg kontakt, en lugnande röst eller avgörande moment kan göra så mycket för helheten.

Vilka yrkesverksamma finns främst till hands inom området här?

Mindfulnessinstruktörer, Meditationslärare, Breathworkfacilatorer, Filosofer, Hypnoterapeuter, Eneriterapeuter, KAP-facilatorer, Soulworkers, Livs-och stresscoacher, Reikimasters


Energi & Avslappning

Utforska utvalda metoder

Access Bars

Access Bars är en typ av energimassage som syftar till att både stilla tankeverksamheten och ge möjlighet till mer energi via tryck på och runt huvudet

Breathwork

Breathwork är ett samlingsnamn för olika slags tekniker inom kontrollerad andning vars syfte är att frigöra känslor, stärka immunförsvaret samt stärka upp välbefinnandet och energin . Utforska mer kring kroppens starkaste självläkande mekanismer via andningen.

Healing

Healingens syfte är att hjälpa kroppen att harmonisera med sin själ genom främst energibalansering. Gemensamt för all healing, såsom rekihealing, chakrabalansering och ljudhealing, är att metoderna tangerar både fysisk, emotionell, mental och andlig nivå samtidigt.

Hypnosterapi

Hypnosterapi är en metod för att lättare komma i kontakt med sig själv, via kroppens egna naturliga system, för att snabbare nå muskulär avslappning både mentalt och fysiskt för ett högre medvetande via det undermedvetna.

KAP

Kundalini Activation Process, är en metod för att aktivera energin i kroppen. En process som stödjer arbetet kring att komma tillbaka till oss själva och därmed stärka vårt medvetandet och vårt fokus till oneness. Genom energiförflyttningarna kan omprogrammeringar lättare genomföras i kropp, sinne och själ för att släppa det som inte längre tjänar oss.

Livs- & stresscoaching

Livscoaching fokuserar på vad som ger dig balans i livets olika delar med mål att hjälpa till att uppnå ökad glädje, personlig utveckling och mindre stress.

Meditation

Meditation är träning för sinnet. Ett samlingsbegrepp för olika tekniker, såsom mindfulness, för att hjälpa till att uppnå total närvaro och koncentration för både mental och kroppslig avslappning.

Sound wellness

Musiken, ljudet och dess frekvenser har en outstanding power över oss för vårt välbefinnande. Allt du behöver göra är att lyssna, och utforska mer om ljudets läkande kraft