Social - RELATIONER – relationern till dig själv

Relationen till dig själv, för oss

Den mest avgörande relationen av dem alla, kan vara att stå grundad i relationen till sig själv.


När vi är som mest autentiska mitt i vår egen essens är det lättare att vara där i närvaro och i kraft för varandra, samt kunna vara hälsosamma inifrån och ut.

Lär känna hela dig själv

Utforska dig själv in på djupet för att stärka både dig och dina relationer oavsett vilken relation det gäller.


Vad längtar du efter där innerst inne? Är det något du drömmer om lite extra eller är det kanske något som hindrar dig för att leva i din potential, här och nu?

Bryohm längs vägen?

Vi finns här när du behöver, oavsett om du vill få inspiration på egen hand eller med hjälp av en trygg sparringpartner? En hjälpande hand, en inre ro, en lugnande tanke eller de där avgörande insikterna kan göra så mycket för din självkännedom och välbefinnande.

För den du redan är

Utvalda metoder längs vägen

Livscoaching

Ge dig förutsättningar för ökad glädje och mindre stress ihop med en livscoach. Med fokus på din inre sanning och det som får dig att må bra mot nya riktningar i livet.

Dejtingcoaching

En bra relation börjar alltid med att just dejta sig själv under en tid (och gärna även längs vägen). Vilka anknytningsmönster har du och vad längtar du efter i relationen till dig och andra? Eller är det bristen av en nära givande relation det som skaver?

Relationell KBT

Inom relationell KBT medvetandegörs vanliga mönster som är mer relationell i sin karaktär där terapeuten hjälper klienten att se hur man interagerar i situationer kring relationer med andra människor och sig själv.

Stärk relationen till dig själv

Vi finns här redo att bry ohm