Kroppsterapi

Kroppsterapi

Utforska metoder inom kroppsterapi och familjära angränsande behandlingsmetoder. Ett terapeutiskt arbete fokuserar främst på att läka, lindra och stärka upp.


Kroppsterapi är ett samlingsbegrepp för olika metoder, där terapeutiskt arbete sker främst tillsammans med kroppen - i syfte att både återställa balans och stärka upp välmåendet.


Lyssna och ge utrymme för kroppens visdom i en nära länk mellan kropp-sinne- och själ.

Hitta vägarna som tar dig och din kropp närmare in mot kärnan

Inom kroppsterapi ses kroppen som en och samma levande organism där det andliga, mentala och själsliga även ges utrymme i kombination med det fysiska. Det finns ständigt en nära koppling mellan kropp - sinne - själ.


Läk, förstärk, frigör

Ett terapeutiskt arbete fokuserar främst på att läka och lindra men även till att ge förebyggande behandlingar för att upprätthålla energin och ge möjlighet till avslappning. 


Utforska vägar för hela dig via kroppen här under plattformen. Eller hör av dig direkt till oss på Bryohm om du vill få guidning i att hitta mer rätt!

Holist javisst!

För att upptäcka mer utifrån hela dig kommer du även inom det fysiska området stöta på metoder som mer eller mindre angränsar till ditt psyke tillika själ. Det är många metoder och behandlare som kompletterar varandra för att bry ohm hela dig. 


Terapeuter som riktat in sig inom kroppsterapi finns inom en rad olika yrkeskategorier inom främst friskvården, såsom exempelvis: Osteopat, Kinesolog, Naprapat, Friskvårdskonsult, Hälsopedagog, Massageterapeut, Akupressör, Rosenterapeut, Breathworkfacilitator, Shiatsuterapeut, Taktilterapeut, Yogalärare, Zonterapeut, Reflexolog mfl


Utforska utvalda metoder

Hitta en sparringpartner