Svaren inom dig

Du har svaren inom dig

Oavsett om du hamnat vilse, kommit in på en återvändsgränd eller behöver den där styrfarten framåt längs vägen kan det vara skönt med någon som stöttar dig längs vägen hem till dig, igen.


För du har svaren inom dig.

Letar du efter en trygg coach som integrerar ditt mindset och din kropp för att komma närmare hela dig? Felicia står bokstavligen redo för dig i tryggt space med full närvaro.


TAKEAWAYS efter session med Felicia:

  1. Känsla av en starkare koppling till ditt syfte här i livet
  2. Verktyg för att navigera och hantera känslor bättre
  3. Fri från begränsningar oavsett kroppsliga eller mentala symtom
  4. Starkare tilltro till dig själv, minskad stress och ångest
  5. Mer klarhet och riktning utifrån den du redan är


Fri konsultation om 30 min ingår för att se om ni matchar

Felicia, heej!

Vi går direkt in till kärnan, kring det som din coaching också står för - att komma hem. Vad innebär det för dig?


Felicia

Känslan av att det känns varmt, att stå i kärlek. När man är trygg i sig själv. Att våga lita på sig själv och följa sin intuition. Där man inte behöver förlita sig på något yttre. Där jag är mig själv, där jag står i min självläkning och kraft, där jag inte lyssnar på bruset utan på min egen röst.


Jag vet ju innerst inne vad som egentligen är bäst för mig, svaren finns alltid inom mig, men det kan vara svårt att lyssna inåt med allt som pågår där ute i det externa. Så att vara sökande inåt, att ge sig själv den närvaron, istället för att gå utåt först är att komma hem för mig.

Mind & Body

Mind & Body connection! Förmodligen den viktigaste relationen vi behöver ha koll på som start. Vad innebär den länken för dig?


Felicia:

 

Trauma som vi går och bär på sätter sig fast i kroppen, med symtom såsom magont, huvudvärk, hudproblem etc. När vi inte tillåter oss att känna känslorna som vi har, trycker vi undan dem för att skydda oss, vilket sen blir till våra triggers och trauman. Vi skyddar oss själva och känslorna som vi egentligen ska omfamna och känna blockeras. Det är så viktigt att exempelvis gråta, att bara vara i det. Att inte döma sig själva och andra. Att vara i sin kropp och omfamna sig i självkärlek.

 

Vi kan styra så mycket med vårt mindset. Du är inte dina tankar. Du är observatören. Du är inte ett offer. Du bestämmer vilka som ska påverka dina tankar. Och när vi är medvetna om dem så står vi inte i vår egen väg. Vi kan skapa vår egen drömväg. Det blir så vackert då. Speciellt när vi sen inser, Har jag tänkt så här hela tiden?! Vilken befrielse det blir när vi lyckas transformera våra tankar och sen tänker på ett annat sätt som stödjer oss mer.


Tankar kan göra oss sjuka, men även få oss att bli till vårt bästa jag igen.

Den hårda vägen

Hur kom du själv in på livsbanan som coach? Du beskriver att du själv fick gå den hårda vägen. Berätta mer.

 

Felicia:

För mig blev den hårda vägen en väg av utbrändhet, magsår, kraftiga hudutslag. Kroppen sa ifrån rejält, det funkade inte längre. Jag tog ej hand om mig själv fullt ut och jag såg mitt eget värde i prestation. För att fly mina känslor bedövade jag mig själv, jag ersatte det med jobb och jag flydde in det.


Meditationen var det som räddade mig där jag kunde sitta med mig själv, för att kunna se klarare. Där jag kunde läka mina sår. Jag fick även möta mitt eget trauma då min pappa begick självmord.


Vi behöver prata om det som vi varit med om och att normalisera behovet av att ta hjälp. Nu vill jag bidra till det, även som coach.

Quick fix?

Ohm du skulle beskriva en quick fix till bättre holistisk hälsa som även har hälsosam impact på lång sikt, vad skulle du säga då? 


Felicia:

De kortsiktiga lösningarna finns ju inte men andningen är något som är lätt att ta till sig, som på lång sikt ger resultat för hälsan. När vi fokuserar på andningen så aktiverar vi det parasympatiska nervsystemet som kan ta oss in till djup avslappning. Och det är gratis, samt ständigt med oss.

 

Sen vikten av att be om hjälp. Att visa sig sårbar. Att sträcka ut en hand för att prata med någon som kan lyssna i närvaro. Det kan vara livsavgörande.

Top 3 bästa metoderna just nu

 

1.   Andningen. Andetaget har du med dig hela tiden. Utforska det.

2.   Meditation. Vägen hem till dig där du kan få ro när du som mest behöver det.

3.   Vocal emotional release. Släppa ut ljud. Vibration. Ta in musiken inom dig.